Novium Keukens


Novium Keukens


Novium keukens Schijndel bestaat meer dan 15 jaar dus u bent verzekerd dat wij voldoende kennis hebben om een mooie en gebruikersvriendelijke keuken te ontwerpen. Wij hebben een eigen montage afdeling en transport afdeling welke voor een perfecte levering en montage van uw keuken zorgt.

In Schijndel hebben we een kleine persoonlijke showroom waar momenteel 10 opstellingen staan We kunnen hier alle stijlen laten zien van klassiek tot modern en van Greeploos tot nostalgisch.

We hebben allemaal verschillende opstellingen staan met kookeilanden, schiereilanden en uiteraard ook de rechte en hoekopstellingen ontbreken niet in ons assortiment. Uiteraard Levert Novium keukens niet alleen in Schijndel. Wij hebben klanten door geheel Nederland echter het merendeel van onze klanten bevindt zich in Noord Brabant in onderstaande plaatsen. Sint-Michielsgestel, Wijbosch,veghel, Uden, sint oedenrode, maaskantje, berlicum, middelrode, heeswijk dinter, Den bosch, eindhoven, en son.

We hebben massief houten keukens staan en gelakte keukens maar ook vlakke en kaderfronten met foliedeuren. Er is voor ieder wat wils. in elke sigment en elke prijsklasse.

Contactformulier

Ik wil graag:
Een afspraak maken
Een gratis belevingsgids ophalen
Voornaam*
Telefoonnummer*
Achternaam*
E-mail*
Vraag of opmerking
Accepteer privacybeleid*

Ik heb gelezen en ga akkoord met het privacybeleid van keukenspecialisten.nl

Verzend

 

Keukenstudio Dordrecht

Contactgegevens

Novium Keukens
Ericastraat 6
5482 WR Schijndel

T.  073-5470819
E. 
W. www.novium.nl

Volg ons

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30 uur
Woensdag 9:30 - 17:30 uur
Donderdag 9:30 - 17:30 uur
Vrijdag 9:30 - 17:30 uur
Zaterdag 9:30 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur