Keuken kopen?

 Lees hieronder ons 10-stappenplan!

Bij Keukenspecialisten.nl staan wij voor open en transparante dienstverlening waarbij jij centraal staat. Wij zorgen er graag samen met jou voor dat het jouw droomkeuken wordt, binnen het budget dat bij je past. Een keuken kopen doe je niet zo vaak in je leven. Omdat het wel een belangrijk onderdeel van je leven is, is het belangrijk dat je er met een fijn gevoel in kan koken en leven. Wij inspireren je graag. Van ons krijg je een eerlijk advies en ook alle tijd om een weloverwogen besluit te nemen.

1. KICK-OFF

Ontdek jouw keukenstijl en doe inspiratie op

Laat je lekker thuis, op de bank, inspireren door onze gratis Belevingsgids. Haal dit keukeninspiratiemagazine op bij jouw keukenspecialist of vraag aan via deze link.  Hulp nodig? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij een Keukenspecialist in de buurt.

1. KICK-OFF

TIP

Maak een moodboard

Stel jouw keukenstijl samen in een moodboard!
hartjes
Maak nu jouw eigen keukenmoodboard en doe inspiratie op. Verzamel de afbeeldingen in je eigen moodboard door op het harticoon te klikken in de afbeelding als je die mooi vindt. Sla je moodboard op in je account of in je mail en neem dit mee naar de Keukenspecialist bij jou in de buurt. Ga hier direct aan de slag.

TIP

Bestel de belevingsgids

Magazine mock up 500

TIP

2. (ONLINE) AFSPRAAK?

Jouw persoonlijke keuken

Bij ons krijg je een persoonlijke en warme ontvangst in een de gemoedelijke sfeer. Wij creëren het thuisgevoel, zowel in de winkel als online.

3. WENSENLIJST

Wij gaan in gesprek over jouw wensen

Jouw levensstijl vormt een goede basis voor hoe de keuken eruit mag komen te zien. Jouw wensen en levensstijl staan centraal. Wij geven je alleen het beste advies!

3. WENSENLIJST

4. MEER INSPIRATIE?

Transparant en deskundig advies

Eerlijk, transparant en deskundig advies, daar staan wij voor. Naar wens kunnen we een rondje door onze showroom maken om je de verschillende opties echt te laten beleven

5. EERSTE SCHETS

Een eerste schets, het eerste gevoel

Het maken van een schets is bij ons vrijblijvend. Eventueel kunnen we je thuis bezoeken om jouw wensen optimaal op de ruimte af te stemmen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld staaltjes mee naar huis te nemen om de kleur in je eigen omgeving goed te kunnen beoordelen.

5. EERSTE SCHETS

6. TWIJFELS OF VRAGEN?

Bespreek jouw wensen met een keukenspecialist

Bij ons ontvang je vrijblijvend advies, zonder tijdsdruk of verplichting. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Dus heb je enige twijfel over iets, geef dat gerust aan en dan zoeken wij samen naar een oplossing.

7. DE JUISTE PRIJS

Eerlijke en vrijblijvende offerte

Wij verzorgen een overzichtelijke, transparante, duidelijke offerte en noemen altijd direct de juiste prijs.

7. DE JUISTE PRIJS

8. DEFINITIEVE OFFERTE

Vrijblijvende offerte definitief maken

Alles naar wens? Dan maken wij graag nog een afspraak om alles stapsgewijs door te nemen en de offerte om te zetten in een definitieve bestelling.

9. VOORTGANG

Planning maken, levering en montage

Professionele, gecertificeerde monteurs komen de keuken bij je inmeten zodat alles in de juiste maat geleverd zal worden.

9. VOORTGANG

10. OPLEVERING

Oplevering

Onze vakmensen plaatsen de keuken vakkundig. De monteurs checken samen met jou of alles werkt en/of er nog bijzonderheden zijn

Wil jij meer keukeninspiratie?

Bij Keukenspecialisten.nl staat kwaliteit voorop! Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent.
Heb je twijfels of een vraag? Neem dan gerust contact op met onze dichtstbijzijnde Keukenspecialist

Wij maken jouw keuken persoonlijk