Ronde en zachte vormen

keukentrends_rondevormen-r1-kopie-31.5x-80

Ronde en zachte vormen trend

Ronde organische vormen zijn helemaal in! We zoeken een fijn warm huis waar we ons echt thuis voelen, dat zien we terug aan de ronde tafels, bogen als doorgang en in meubels en keukens die vloeiende vormen krijgen. Je interieur krijgt een zachtere en natuurlijke uitstraling door het gebruik van ronde – en zachte materialen.

Rond is de nieuwe woontrend

In de nieuwste interieurcollecties spelen ronde vormen een grote rol. Er komen zo steeds meer mogelijkheden om buiten standaard modellen te kiezen. Op dit moment zien we bijvoorbeeld dat modulebanken bestaat uit een rond element, waardoor het meubelstuk een totaal andere uitstraling krijgt. Ook veranderen de vormen van tafels. Ze krijgen vaker rond ovaal uiterlijk of ze behouden een natuurlijke organische vorm. Een ronde tafel bespaart ruimte en geeft je interieur een speels effect door bijvoorbeeld een bank aan de wand te maken.

Inspiratie
keukentrends_rondevormen-st-r13-80
Ronde en zachte vormen keuken SMEG

Speels effect in de keuken

De keuken is het hart van het huis en vormt vaak samen één geheel met de woonkamer. In de keuken van nu zien we dat ronde vormen steeds vaker terugkomen, zoals bij een ronde keukenkast of een ronde vorm in het aanrechtblad. In een grote woonkeuken kan de ronde of ovale tafel met stoelen natuurlijk niet ontbreken. Style de keuken af met servies, vazen en natuurlijke elementen.

Uitstraling in de keuken

Ronde vormen in de keuken doorbreken de strakke lijnen en zorgen voor een minder harde uitstraling.

Styling tip van interieurontwerper en styliste Marije Develing Maak een keuken nóg aantrekkelijker met een haard op tafelhoogte en zet comfortabele stoelen in een zachte stof aan een grote, ronde keukentafel.

keukentrends_rondevormen
keukentrends_rondevormen-r1-kopie-31.5x-80
keukentrends_rondevormen-r1-kopie-21.5x-80

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: