Hotel chique

Hotel chique keuken

Hotel chique trend

We leven steeds meer thuis met het hele gezin, we zien dat comfort en luxe daardoor meer gewenst is. De inmiddels populaire trend hotel chique speelt hierop in. Met deze trend halen we de luxe van een hotel naar je eigen interieur, waaronder in de keuken. De hotel chique trend kenmerkt de fijne herinneringen aan het luxe hotel, alleen vind je dit nu terug in het dagelijkse leven bij jou thuis.

keukentrends_hotel-foto-2
keukentrends_hotel-chique-foto-1

Eyecatcher

Deze trend kan je perfect toepassen in de keuken. Gebruik hierbij de materialen: messing, marmer en chique natuursteen. verwerk houten herlijsten in de keuken op de muur of tegen je kookeiland aan, de keuken is straks de ware eyecatcher van het huis.

Accessoires maken het compleet

Keramieken accessoires passen helemaal in deze trend. Zet deze items neer in open kasten, op planken of presenteer ze op het aanrecht van je keuken. Ronde vazen met een feminine touch staan er bijvoorbeeld ook erg mooi bij.

keukentrends_hotel-chique-r1-foto-4
keukentrends_hotel-chique-foto-3

Ronde vormen gaan goed samen in hotel chique

Op de inspiratiebeelden zie je duidelijk de ronde vormen terugkomen in de bank, verlichting en ook komt het in de keuken terug. Ronde vormen gaan goed samen met de chique hotel trend en zo creëer je thuis het gevoel dat je altijd uit bent. Lees hier  het blog over de ronde en zachte vormen trend.

Styling tip van interieur-
ontwerper en styliste Marije Develing

Zachte stoffen en rijke materialen waaronder messing, koper en marmer zorgen voor een luxe uitstraling, dus maak hier gebruik van. Design lampen versterken deze sfeer. Een chique tafellamp kan bijvoorbeeld ook mooi op het aanrecht staan.

GRATIS BELEVINGSGIDS

Ontvang nu GRATIS onze vernieuwde Belevingsgids met ruim 100 pagina’s vol keukeninspiratie. In deze editie vind je keukentips, keukentrends, keukeninspiratie en nog veel meer. Daarnaast vind je in Dé Belevingsgids een aantal heerlijke en gemakkelijke recepten van de CookingQueens. Aarzel niet, klik op de banner en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: