Staal en Brons

staalbronskeukenstijl

Staal en brons keuken

De nieuwste trend onder de keukens is de staal & brons keuken. Deze opvallende keukenstijl combineert industrieel met een vleugje klassiek. De in het oog springende metalen keukenlook wordt bereikt door het gebruik van een speciale metaal afwerking.

Staal & brons accessoires zijn echte blikvangers

Bijzonder mooie kranen en spoelbakken gemaakt van rvs in elke gewenste finishing die bij een staal & brons keukenstijl passen.

Je stelt de kraan helemaal naar eigen wens samen, van greep tot aan de vorm. Tot slot maakt je de kraan áf met een van de vijf finishing, wij kiezen in deze keukenstijl natuurlijk voor: zwart of met een koperglans.

In de staal & brons keuken trekken de accessoires de aandacht. Deze zijn vooral glimmend en opvallend van vorm en ze nodigen je uit om aan de slag te gaan. Accessoires voor functioneel gebruik en persoonlijke details wisselen elkaar af.

staal-en-brons-keukens-keukenspecialisten

Klassiek en industrieel komen samen

De combinatie van twee van zichzelf al aanwezige stijlen – klassiek en industrieel – maakt de staal & brons keuken opvallend, het wil je blik wil vangen. Om een staal & brons keuken kun je niet heen. Het is een pronkstuk in je woning en je blijft ernaar kijken.

Bekijk hier stalen & bronzen keukens ter inspiratie

Previous slide
Next slide

GRATIS BELEVINGSGIDS

Ontvang nu GRATIS onze vernieuwde Belevingsgids met ruim 100 pagina’s vol keukeninspiratie. In deze editie vind je keukentips, keukentrends, keukeninspiratie en nog veel meer. Daarnaast vind je in Dé Belevingsgids een aantal heerlijke en gemakkelijke recepten van de CookingQueens. Aarzel niet, klik op de banner en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: