Vivari

Iedere keuken bij Vivari is uniek. Met ruim 70 jaar ervaring en een hoge automatseringsgraad kunnen ze hoog kwaliteitsniveau garanderen. De keukens zitten slim in elkaar en worden individueel ontworpen. Je keuken wordt dus écht zoals jij voor ogen hebt.

 

De Gouden M

Vivari heeft het keurmerk de Gouden M. Dit houdt in dat Vivari een zero-tolerance systeem hanteert. Alle meubelen ondergaan een kwaliteitstest in hun QC-testlab. De producten zijn hierdoor van bovengemiddelde kwaliteit en bieden zo garantie op een eersteklas en milieuvriendelijk product.

 

Prijsbewuste keuken Vivari

Duur(zaamheid)

De minimale levensduur van een Vivari keuken is 15 jaar. Hier moet de keuken dan ook echt aan voldoen. Met dit speerpunt sluiten ze aan op een ander doel, namelijk duurzaamheid. Milieubescherming en energie-efficiëntie zijn wezenlijke elementen van Vivari. Ze zijn als eerste keukenfabrikant PEFC-gecertificeerd. Dit houdt in dat het hout komt uit duurzaam beheerde bossen. Jij hoeft dus niet te twijfelen aan dit product!

Bekijk hier keukens van Vivari ter inspiratie

Vivari Prijsbewuste keuken
Keukeninspiratie Vivari

GRATIS BELEVINGSGIDS

Ontvang nu GRATIS onze vernieuwde Belevingsgids met ruim 100 pagina’s vol keukeninspiratie. In deze editie vind je keukentips, keukentrends, keukeninspiratie en nog veel meer. Daarnaast vind je in Dé Belevingsgids een aantal heerlijke en gemakkelijke recepten van de CookingQueens. Aarzel niet, klik op de banner en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: