Vivari

Iedere keuken bij Vivari is uniek. Met ruim 70 jaar ervaring en een hoge automatseringsgraad kunnen ze hoog kwaliteitsniveau garanderen. De keukens zitten slim in elkaar en worden individueel ontworpen. Je keuken wordt dus écht zoals jij voor ogen hebt.

 

De Gouden M

Vivari heeft het keurmerk de Gouden M. Dit houdt in dat Vivari een zero-tolerance systeem hanteert. Alle meubelen ondergaan een kwaliteitstest in hun QC-testlab. De producten zijn hierdoor van bovengemiddelde kwaliteit en bieden zo garantie op een eersteklas en milieuvriendelijk product.

 

Prijsbewuste keuken Vivari

Duurzaam

De minimale levensduur van een Vivari keuken is 15 jaar. Hier moet de keuken dan ook echt aan voldoen. Met dit speerpunt sluiten ze aan op een ander doel, namelijk duurzaamheid. Milieubescherming en energie-efficiëntie zijn wezenlijke elementen van Vivari. Ze zijn als eerste keukenfabrikant PEFC-gecertificeerd. Dit houdt in dat het hout komt uit duurzaam beheerde bossen. Jij hoeft dus niet te twijfelen aan dit product!

Bekijk hier keukens van Vivari ter inspiratie

Vivari Prijsbewuste keuken
Keukeninspiratie Vivari

GLOEDNIEUWE GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé gloednieuwe Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie, trends en innovaties. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Vraag gratis ons uitgebreide keukenmagazine aan voor tips en keukeninspiratie. Alle keukeninspiratie vind je in Dé Belevingsgids.

Begin vandaag nog met het plannen van je droomkeuken. Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen ontvang jij de gloednieuwe belevingsgids.

Dit vind je in Dé Belevingsgids:

Keukenmagazine Dé Belevingsgids