Sachsen

Sachsen produceert meer dan 100 jaar hoogwaardige en leefbare keukens. Hoge kwaliteit en functionaliteit staat hoog in het vaandel. Sachsen vervaardigt designkeukens, landelijke en klassieke keukens van hout, kunststof, glas en lak.

Kwaliteit met compromis

Onze keukens onderscheiden zich door hun grenzeloze veelzijdigheid en de mogelijkheid tot individuele planning. Ze worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals echt hout, kunststof, lak en glas, en zijn voorzien van elektrische apparaten van gerenommeerde merken.

Sachsen LEA LANA SENTA keuken sfeerimpressie

Klimaatneutraal in denken en doen

Sachsenküchen is met trots gecertificeerd als een klimaatneutrale onderneming. Onze passie ligt in het creëren van individuele keukens voor klanten. Hierbij is het streven naar kwaliteitsproducten die het leven verrijken. Voor ons betekent dit jarenlang streven naar duurzame inkoop- en productieprocessen.

Bekijk hier keukens van Sachsen ter inspiratie

Sachsen (2)

GRATIS BELEVINGSGIDS

Ontvang nu GRATIS onze vernieuwde Belevingsgids met ruim 100 pagina’s vol keukeninspiratie. In deze editie vind je keukentips, keukentrends, keukeninspiratie en nog veel meer. Daarnaast vind je in Dé Belevingsgids een aantal heerlijke en gemakkelijke recepten van de CookingQueens. Aarzel niet, klik op de banner en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: