Pronorm

Pronorm staat garant voor kwaliteit en service met een betrouwbare reputatie, en biedt innovatieve ontwerpmogelijkheden. De productlijnen van Pronorm bieden maximale flexibiliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De klant centraal

In het denken het handelen van Pronorm staat de klant centraal, niet het product. Pronorm onderzoekt onderzoekt behoeften, voorkeuren, eisen, ideeën en waarden van de klant om te bepalen wat perfect bij de klant past. Dit maakt Pronorm uniek.

Onze waarden

Aan het begin van alles staat altijd het idee. Van daaruit ontwikkelen en onderzoeken we, produceren en leveren we. Onze drijfveer is de constante drang om altijd het beste te presteren en te leveren, elke dag opnieuw. Het ontstaan van een goed idee is geen toeval, maar eerder het resultaat van creativiteit, ervaring en nieuwsgierigheid, dat allemaal in ons verweven zit. 

Bekijk hier keukens van Pronorm ter inspiratie

X-KG-Eiche basalt gebürstet_KG-Eiche basalt gebürstet
MP-achatgrau-ultramatt_X-WM-Marmor Terramo
KL-Eiche weiß

GRATIS BELEVINGSGIDS

Ontvang nu GRATIS onze vernieuwde Belevingsgids met ruim 100 pagina’s vol keukeninspiratie. In deze editie vind je keukentips, keukentrends, keukeninspiratie en nog veel meer. Daarnaast vind je in Dé Belevingsgids een aantal heerlijke en gemakkelijke recepten van de CookingQueens. Aarzel niet, klik op de banner en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: