Logic Kitchen

Iedereen heeft recht op een droomkeuken. Dat wil zeggen: Topkwaliteit, ruime keuze in trendy kleuren, mooie materialen en opstellingen, perfecte techniek. Dat is precies wat Logic Kitchen jou biedt, maar wel voor een betaalbare prijs. Afkomstig van een gerenommeerde fabriek biedt dit label hoogstaande Duitse kwaliteit en decennialange ervaring in het vervaardigen van keukens.

Logic Kitchen maatwerk keuken

Eigentijdse keukens

Logic Kitchen heeft eigentijdse keukens, geheel afgestemd op de Nederlandse wensen en eisen, met een enorme keus aan fronten en kleuren. De nieuwste aanwinst is de superstrakke greeploze lijn MatrixArt. Deze lijnvoering biedt eindeloze planningsmogelijkheden waarbij vorm en elegantie van de keuken voorop staan. Het werkblad is hier optisch zwevend aangebracht waardoor ook optionele LED-verlichting fraai tot zijn recht komt.

Private Label

Je kan kiezen voor een kasthoogte van 90 cm. Dit maakt een mooie lijn van drie laden van 30 cm boven elkaar mogelijk. Vanzelfsprekend zijn de Logic keukens voorzien van de nieuwste technieken in laden en kasten en van een geavanceerd afvalscheidingssysteem. Dankzij de superkwaliteit lak blijft een Logic keuken jarenlang een sieraad in huis. Een mooi product vraagt om zorg en aandacht. Daarom is dit private label alleen verkrijgbaar in de showrooms van geselecteerde Keukenspecialisten.

Bekijk hier Logic Kitchen inspiratie

Logic-kitchen-2-keuken-foto-13
Logic-kitchen-2-keuken-foto-6
Logic-kitchen-1-keuken-foto-10

GRATIS BELEVINGSGIDS

Ontvang nu GRATIS onze vernieuwde Belevingsgids met ruim 100 pagina’s vol keukeninspiratie. In deze editie vind je keukentips, keukentrends, keukeninspiratie en nog veel meer. Daarnaast vind je in Dé Belevingsgids een aantal heerlijke en gemakkelijke recepten van de CookingQueens. Aarzel niet, klik op de banner en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: