Enviroo

Enviroo helpt jou graag bij het creëren van jouw droomkeuken. Een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook nog eens verantwoord en eerlijk wordt geproduceerd. Door de energiezuinige apparatuur bespaar je ook nog eens een hoop geld.

Duurzame voordelen van Enviroo

Het basismateriaal van een keuken bestaat uit houtvezel plaatmateriaal. Bij een Enviroo keuken is het gebruikte plaatmateriaal altijd voorzien van een PEFC-keurmerk. Dit garandeert dat er geen oerbossen gekapt worden of er ontbossing plaatsvindt wegens houtkap. Het hout komt uit gebieden waar uitsluitend aan verantwoord bosbeheer wordt gedaan. Ook voldoet het plaatmateriaal aan de CARB2-normen zoals ze zijn opgesteld door de California Air Resources Board (CARB). De strenge CARB2-norm is ingesteld om het vrijkomen van het giftige Formaldehyde in het binnenhuisklimaat tot het absolute minimum te beperken. Bij een Enviroo keuken bent u verzekerd dat het plaatmateriaal voldoet aan deze strenge norm.

Duurzame apparatuur

Een Enviroo keuken is zorgvuldig samengesteld uit gecertificeerde, duurzame materialen en is voorzien van besparende apparatuur van gerenommeerde merken, waaronder AEG, ATAG, Bosch, Miele en Pelgrim.

Verantwoorde werkbladen

Ontdek onze duurzame Greengridz werkbladen die 100% recyclebaar zijn. Greengridz is CARB2- gecertificeerd. Vanwege de opbouw in celstructuur is Greengridz ijzersterk. Bovendien is er minder materiaal nodig, waardoor er maar liefst 60% minder CO2 wordt uitgestoten dan bij standaard multiplex bladen!

Bekijk hier alvast een aantal Enviroo keukens

OM540MAT_AT5
Enviroo 2
Enviroo

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: