BAUFORMAT

Welkom bij de kitchen family! Een goede keuken beleeft mooie momenten. Persoonlijk gezien is er dus wat voor te zeggen om de planning van de keuken op je leven in te richten. Met Bauformat zorg jij ervoor dat jouw keuken helemaal aansluit op jouw wensen en behoeften. 

The Kitchen Family

Sinds 2016 presenteert het bedrijf Bauformat en burger onder één naam: ‘The Kitchen Family’. Deze merken staan voor kwaliteit. Eén familie één doel! 

Duurzaamheid

Bauformat neemt zijn verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid met de hoogste prioriteit. Het uiteindelijke doel is om Co2-emissies volledig te compenseren. De meubels zijn daarnaast voorzien van het meeste bekende duruzaamheidslabel in Duitsland, namelijk der Blaue Engel. 

Bekijk hier keukens van Bauformat ter inspiratie

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: