BAUFORMAT

Welkom bij de kitchen family! Een goede keuken beleeft mooie momenten. Persoonlijk gezien is er dus wat voor te zeggen om de planning van de keuken op je leven in te richten. Met Bauformat zorg jij ervoor dat jouw keuken helemaal aansluit op jouw wensen en behoeften. 

The Kitchen Family

Sinds 2016 presenteert het bedrijf Bauformat en burger onder één naam: ‘The Kitchen Family’. Deze merken staan voor kwaliteit. Eén familie één doel! 

Duurzaamheid

Bauformat neemt zijn verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid met de hoogste prioriteit. Het uiteindelijke doel is om Co2-emissies volledig te compenseren. De meubels zijn daarnaast voorzien van het meeste bekende duruzaamheidslabel in Duitsland, namelijk der Blaue Engel. 

Bekijk hier keukens van Bauformat ter inspiratie

GLOEDNIEUWE GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé gloednieuwe Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie, trends en innovaties. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Vraag gratis ons uitgebreide keukenmagazine aan voor tips en keukeninspiratie. Alle keukeninspiratie vind je in Dé Belevingsgids.

Begin vandaag nog met het plannen van je droomkeuken. Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen ontvang jij de gloednieuwe belevingsgids.

Dit vind je in Dé Belevingsgids:

Keukenmagazine Dé Belevingsgids