Keuken inspiratie

Ballerina Küchen

Vind jouw Ballerina droomkeuken! Keukens van Ballerina staan voor kwaliteit met ‘made in Germany’. Bij een Ballerina keuken mag je een hoogwaardige keuken verwachten die helemaal is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Opstellingen

Modern en stedelijk of landhuis, grijs of kleurrijk, L of U of zelfs Y. Een keuken kan vele gedaanten aannemen, afhankelijk van de omstandigheden van de ruimte en de smaak. Ontdek onze verscheidenheid aan keukens en laat je inspireren.

Ballerina keuken sfeerimpressie
Ballerina blauwe keuken sfeerimpressie

Design

Bij het ontwerpen van de keuken ligt de nadruk op het keukenmeubilair. Van de specifieke kleurkeuze voor het keukenfront en het werkblad, over de perfect op elkaar afgestemde korpusvorm, tot het motief van het keukenachterpaneel, tot de handgreep.

Bekijk hier een aantal Ballerina keukens ter inspiratie

Keuken inspiratie
Keuken inspiratie
Keuken inspiratie

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: