Keuken inspiratie

Ballerina Küchen

Vind jouw Ballerina droomkeuken! Keukens van Ballerina staan voor kwaliteit met ‘made in Germany’. Bij een Ballerina keuken mag je een hoogwaardige keuken verwachten die helemaal is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Opstellingen

Modern en stedelijk of landhuis, grijs of kleurrijk, L of U of zelfs Y. Een keuken kan vele gedaanten aannemen, afhankelijk van de omstandigheden van de ruimte en de smaak. Ontdek onze verscheidenheid aan keukens en laat je inspireren.

Ballerina keuken sfeerimpressie
Ballerina blauwe keuken sfeerimpressie

Design

Bij het ontwerpen van de keuken ligt de nadruk op het keukenmeubilair. Van de specifieke kleurkeuze voor het keukenfront en het werkblad, over de perfect op elkaar afgestemde korpusvorm, tot het motief van het keukenachterpaneel, tot de handgreep.

Bekijk hier een aantal Ballerina keukens ter inspiratie

Keuken inspiratie
Keuken inspiratie
Keuken inspiratie

GRATIS BELEVINGSGIDS

Ontvang nu GRATIS onze vernieuwde Belevingsgids met ruim 100 pagina’s vol keukeninspiratie. In deze editie vind je keukentips, keukentrends, keukeninspiratie en nog veel meer. Daarnaast vind je in Dé Belevingsgids een aantal heerlijke en gemakkelijke recepten van de CookingQueens. Aarzel niet, klik op de banner en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: