Betaalbare kwaliteit en design in keukengerei

BergHOFF is een internationaal merk dat bekend staat om de geavanceerde keukenontwerpen om je dagelijkse kookervaringen net even iets extra’s te geven. De passie voor koken en het oog voor detail zorgen voor gebruiksvriendelijke producten. BergHOFF brengt design en innovatie samen in elke keuken via een wereldwijd netwerk. Het merk met 5 collecties keukengerei is anders, ervaren en veelzijdig. Ga hier naar de website van BergHOFF voor meer informatie en het bekijken van de collecties.

De ultieme kookervaring

BergHOFF is niet zomaar een merk in keuken- en kookgerei. Ze brengen de klanten de beste ontwerpen tegen de best mogelijke prijs. Van de eerste schets tot het afgewerkte product. BergHOFF biedt de volledige kookervaring met een compleet assortiment kwaliteitsproducten.

Ervaren

BergHOFF heeft inmiddels 20 jaar ervaring met het maken van kwaliteitsontwerpen en heeft enorme expertise op het gebied van keukengerei. De keukengerei is te gebruiken voor alle alledaagse en niet- alledaagse kookavonturen.

Veelzijdig

De kookproducten van BergHOFF zijn voor iedereen. Van de hobbychef tot de chef-kok, voor een beperkt of ruimer budget.

BergHOFF heeft verschillende collecties met producten in het assortiment. Zo is er voor ieder type thuiskok altijd het passende keukengerei. Bekijk hier de BergHOFF collecties.

Doe hier alvast wat BergHOFF inspiratie op

3950195_AT_PIC_002
3950152_LEO_AT_PIC_001
web_3950538_002

GRATIS BELEVINGSGIDS

Ontvang nu GRATIS onze vernieuwde Belevingsgids met ruim 100 pagina’s vol keukeninspiratie. In deze editie vind je keukentips, keukentrends, keukeninspiratie en nog veel meer. Daarnaast vind je in Dé Belevingsgids een aantal heerlijke en gemakkelijke recepten van de CookingQueens. Aarzel niet, klik op de banner en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: