Slide & Hide Oven

De enige volledig inschuifbare ovendeur

De Slide&Hide® ovendeur van NEFF kom je nergens anders tegen. De ovendeur verdwijnt in zijn geheel onder de oven. Dat betekent ruimte en comfort als je lekker aan het koken bent voor familie of vrienden. Daarom heeft NEFF een ovendeur bedacht met een soepele handgreep en een deur die volledig inschuifbaar is. Dankzij Slide & Hide verdwijnt je ovendeur volledig met één enkele beweging en maak je nog makkelijker dan voorheen gerechten met slechts één bakplaat.

NEFF Logo

Koken met Slide & Hide ovendeur

De Slide & Hide-ovendeur is niet alleen ontworpen voor extra ruimte, maar zorgt er ook voor dat koken een plezierige en moeiteloze bezigheid blijft. Met zijn unieke ontwerp is Slide & Hide simpelweg onmisbaar voor kookliefhebbers die volledig willen opgaan in hun passie. Met de Slide & Hide ovendeur krijgen individualisten de kans om grenzeloos te experimenteren en te genieten van elke kooksessie.

De voordelen van Slide & Hide op een rijtje:

NEFF heeft een aantal jaar geleden een gloednieuwe ovendeur ontworpen genaamd de Slide & Hide. Wij van Keukenspecialisten.nl hebben alle voordelen van deze gloednieuwe ovendeur op een rijtje gezet:

Slide & Hide van NEFF

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: