Keuken kopen in 10 stappen

Ontdek in 10 stappen hoe jij tot de perfecte keuken komt

Bij Keukenspecialisten.nl staan wij voor open en transparante dienstverlening waarbij jij centraal staat. Wij zorgen er graag samen met jou voor dat het jouw droomkeuken wordt, binnen het budget dat bij je past. Een keuken kopen doe je niet zo vaak in je leven. Omdat het wel een belangrijk onderdeel van je leven is, is het belangrijk dat je er met een fijn gevoel in kan koken en leven. Wij inspireren je graag. Van ons krijg je een eerlijk advies en ook alle tijd om een weloverwogen besluit te nemen.

1. Kick off
Ontdek jouw keukenstijl en doe inspiratie op

Laat je lekker thuis, op de bank, inspireren door onze gratis Belevingsgids. Haal dit keukeninspiratiemagazine op bij jouw keukenspecialist of vraag aan via deze link. Hulp nodig? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij een Keukenspecialist in de buurt.

Tip
Maak een moodboard

Stel jouw keukenstijl samen in een digitaal moodboard. Volg ons op Pinterest en maak vervolgens een nieuw bord aan met keukeninspiratie. Ga nu op onderzoek uit naar jouw favoriete afbeeldingen. Verzamel jouw favoriete afbeeldingen. Klik op 'pin it' om een afbeelding 'te prikken' aan het bord. Zo doe je op een leuke en gemakkelijke manier keukeninspiratie op!

Tip
Bestel de belevingsgids
2. (Online) Afspraak?
Jouw persoonlijke keuken

Bij ons krijg je een persoonlijke en warme ontvangst in een de gemoedelijke sfeer. Wij creëren het thuisgevoel, zowel in de winkel als online. 

3. Wensenlijst
Wij gaan in gesprek over jouw wensen

Jouw levensstijl vormt een goede basis voor hoe de keuken eruit mag komen te zien. Jouw wensen en levensstijl staan centraal. Wij geven je alleen het beste advies! 

4. Meer inspiratie?
Transparant en deskundig advies

Eerlijk, transparant en deskundig advies, daar staan wij voor. Naar wens kunnen we een rondje door onze showroom maken om je de verschillende opties echt te laten beleven

5. Eerste schets
Een eerste schets, het eerste gevoel

Het maken van een schets is bij ons vrijblijvend. Eventueel kunnen we je thuis bezoeken om jouw wensen optimaal op de ruimte af te stemmen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld staaltjes mee naar huis te nemen om de kleur in je eigen omgeving goed te kunnen beoordelen.

6. Twijfels of vragen?
Bespreek jouw wensen met een keukenspecialist

Bij ons ontvang je vrijblijvend advies, zonder tijdsdruk of verplichting. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Dus heb je enige twijfel over iets, geef dat gerust aan en dan zoeken wij samen naar een oplossing.

7. De juiste prijs
Eerlijke en vrijblijvende offerte

Wij verzorgen een overzichtelijke, transparante, duidelijke offerte en noemen altijd direct de juiste prijs.

8. Definitieve offerte
Vrijblijvende offerte definitief maken

Alles naar wens? Dan maken wij graag nog een afspraak om alles stapsgewijs door te nemen en de offerte om te zetten in een definitieve bestelling.

9. Voortgang
Planning maken, levering en montage

Planning maken, levering en montageProfessionele, gecertificeerde monteurs komen de keuken bij je inmeten zodat alles in de juiste maat geleverd zal worden.

10. Oplevering
Oplevering

Onze vakmensen plaatsen de keuken vakkundig. De monteurs checken samen met jou of alles werkt en/of er nog bijzonderheden zijn

Wil jij meer keukeninspiratie?

Bij Keukenspecialisten.nl staat kwaliteit voorop! Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent.

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan gerust contact op met onze dichtstbijzijnde Keukenspecialist.

 

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: