Efficiënt afval scheiden in de keuken

TOP_1626_M4_0475

Mogelijkheden afvalscheiding

Tegenwoordig kun je naast glas, papier en gft ook plastic scheiden. Wanneer je actief met plasticscheiding aan de slag wilt gaan kun je via plasticheros.nl speciale vuilniszakken bestellen. Maar schrik niet, je zult merken dat zo’n vuilniszak zich sneller vult dan je denkt, helemaal als je bij jouw gemeente ook de drankkartonnen en blikjes bij het plastic mag doen. Uiteraard draag je hier jouw steentje bij voor een beter milieu, maar waar laat je toch al die vuilnisemmers voor het gescheiden afval in je keuken?

Alvalbak wegwerken

Bedenk bij de aanschaf van een nieuwe keuken van tevoren hoe jij het afval wil opbergen. Hoogstwaarschijnlijk wil je voorkomen dat je keuken volstaat met een hele rij afvalbakken. Gelukkig zijn er diverse gescheiden afvalsystemen op de markt die je kwijt kunt in een onderkast. Alles uit zicht en direct op de plaats waar het afval wordt geproduceerd.

Je kunt kiezen voor een afvalbak op de bodem van een kastje gemonteerd of aan de wand van een keukendeur en je kunt zelf bepalen hoeveel afvalemmers je nodig hebt voor jouw afvalscheiding. Een ding is zeker: je keuken is altijd opgeruimd!

XL_RESOPAL-PRO_31016_D17

Efficiënt afval scheiden in de keuken

Wil je je afvalemmers ook mooi weggewerkt hebben in je keuken? Kom dan eens langs bij een Keukenspecialist in de buurt voor een vrijblijvend gesprek en een kop koffie!

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: