Bottle Flex Flessenrooster

Meest flexibele flessenrooster van NEFF

Door je ingrediënten goed te bewaren wordt je eten smakelijker. Dit zou een stuk eenvoudiger zijn als alle flessen vierkant waren en niet steeds door je koelkast heen rollen. Met de NEFF BottleFlex zeg je vaarwel tegen rollende flessen. Met BotteFlex kan je eenvoudig stapelen, flessen naast elkaar leggen en ook handig potten plaatsen. Zo creëer je meer ruimte in je koelkast.

Veelzijdigheid op alle niveaus

Het flessenrooster van NEFF is zo veelzijdig dat je er niet alleen flessen op kan plaatsen, maar ook allerlei andere lekkernijen en producten zoals schalen, potten en blikken. Dit geldt voor zowel een flessenrek als het plateau. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en ruimte in je koelkast en daarmee houd je voldoende plek over om al je producten gekoeld te kunnen bewaren.

NEFF Carousel Bottleflex ruimte

Meer ruimte in je koelkast

Meer ruimte in de koelkast

Het BottleFlex flessenrek biedt niet alleen een veilige houvast voor je flessen, maar ook potten kunnen op het rek worden geplaatst. Zo heb je meer ruimte voor andere ingrediënten.

Geen rollende flessen

Geen rollende flessen

De speciale structuur van het BottleFlex flessenrek voorkomt dat flessen gaan rollen of schuiven.

Laat je gasten maar komen

Laat je gasten maar komen

Het BottelFlex flessenrek biedt meer ruimte voor flessen dan een conventionele plank. Ideaal wanneer je een feestje hebt of een gezellig diner met vrienden.

Bottle Flex van NEFF

GRATIS BELEVINGSGIDS

Vraag nu GRATIS Dé vernieuwde Belevingsgids aan met meer dan 100 pagina’s keukeninspiratie. Daarnaast lees je verschillende tips en tricks van experts zoals Jan Bakt (bekend van Heel Holland Bakt) en influencersduo CookingQueens. Wij helpen je graag op weg naar een nieuwe keuken! Ontdek de nieuwste keukentrends, heerlijke recepten en lees wat allemaal mogelijk is.

 Aarzel niet, klik op de button en vul eenvoudig je gegevens in en binnen enkele werkdagen start de zoektocht naar jouw nieuwe keuken.

Dit vind je in Dé Belevingsgids: