Westland Keukens

westlandkeukens.jpg


Kom op nieuwe ideeën bij Westland Keukens!

Bent u al bij Westland Keukens in Maasdijk geweest? In de nieuwste Westlandse keukenzaak vindt u de laatste trends in keukens. Van modern tot klassiek, van hightech tot functioneel. Net wat u zoekt.Bij Westland Keukens kunt u rekenen op een echte Westlandse aanpak. Met een betrouwbare meting en montage, een heldere prijsstelling en een vriendelijke service. En de keukens? Die zijn van de bekende Duitse topkwaliteit. Voor scherpe internetprijzen, omdat Westland Keukens alle keukens direct van de fabrikant inkoopt. Dat scheelt. Zo houdt u tenminste geld over voor de mooiste apparatuur van alle bekende merken.Kom snel kijken in de showroom van Westland keukens. Keukenadviseur Edwin heet u van harte welkom!

Service en montage bij Westland keukens

Bij ons is de klant nog steeds de koning. Wij vinden dat niets zo persoonlijk is dan een keuken. Edwin van Westland Keukens kunt u perfect adviseren en samen met u uw droomkeuken creëren.Bij Westland Keukens kunt u uw keuken bewonderen in een zeer realistische HD 3D tekening. Zo is het net of uw droomkeuken al in uw woning staat.Wij bieden u een complete ontzorging, van slopen tot en met kook-klaar opleveren.Onze naloopservice. Ieder jaar komen onze monteurs van Westland Keukens bij u langs om uw keuken compleet na te lopen.Is uw keuken nog prima, maar mag hij een nieuwe look krijgen? Bijvoorbeeld een nieuw werkblad, nieuwe deurtjes of een reparatie aan een bepaald gedeelte. Bij Westland Keukens kunt u altijd terecht voor restyling van uw huidige keuken.Iedere dag koopavond op afspraak.

Wij staan ALTIJD voor u klaar. Bij ons geen gratis apparaten, gratis montage of vakanties (waar u stiekem toch voor betaald). Bij ons koopt u een keuken met een scherpe en EERLIJKE prijs! Keukenadviseur Edwin heet u van harte welkom!

 

Contactformulier

Voornaam*
Telefoonnummer*
Achternaam*
E-mail*
Vraag of opmerking
Accepteer privacybeleid*

Ik heb gelezen en ga akkoord met het privacybeleid van keukenspecialisten.nl

Verzend

 

westlandlogo.jpg

Contactgegevens

Westland Keukens
Maasambacht 12
2676 CW Maasdijk
T. 0174-200050

E. 
W. www.westlandkeukens.nl

Plan je route met: google maps

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Koopavond een afspraak, is iedere dag mogelijk.