_default-slider-5.jpg

Van den Hazel Keukens & Bad

Bent u op zoek naar uw ideale keuken, voorzien van de laatste trends en moderne apparatuur? Van den Hazel Keukens & Bad biedt u een betaalbaar keukendesign, speciaal voor u ontworpen en helemaal volgens uw smaak. Het zeer ruime assortiment bestaat uit verschillende collecties. Van nostalgisch en tijdloos tot modern en eigentijds design.

Uniek in Nederland zijn onze mogelijkheden om ook uw kleine ruimtes optimaal te benutten. Heeft u een klein appartement en daardoor een kleinere badkamer, of heeft u een bijkeuken die er wat rommelig uitziet met die wasmachine en droger die op elkaar gestapeld staan? Kom dan in onze showroom de voorbeelden bekijken om dit probleem uit de wereld te helpen.

Bij Van den Hazel Keukens & Bad kunt u niet alleen terecht voor het ontwerp, aanschaf en inrichting van uw nieuwe keuken, maar ook voor keukenrenovatie, installatie en afwerking. Uiteraard geldt dit ook voor uw Badkamer, toilet of bijkeuken.

Desgewenst kan Van den Hazel Keukens & Bad zorgdragen voor het afvoeren van uw bestaande keuken, het verleggen van de leidingen en het afwerken van uw wanden en vloer. Van den Hazel Keukens & Bad ontzorgt u vanaf demontage tot oplevering! 

Contactformulier

Voornaam*
Telefoonnummer*
Achternaam*
E-mail*
Vraag of opmerking
Accepteer privacybeleid*

Ik heb gelezen en ga akkoord met het privacybeleid van keukenspecialisten.nl

Verzend

 

logo-hazel.png

Contactgegevens

Van den Hazel Keukens & Bad Lelystad
Jol 11-1
8243 ED Lelystad
T. 032 041 3577

E. 
W. www.vandenhazelkeukens.nl

Volg ons

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten