Laat je inspireren door gezonde, snelle en verantwoorde recepten!

Snel en verantwoord in de blender

Snelle en verantwoorde recepten zijn niet meer weg te denken, nu zeker in deze tijd met snelle, gemakkelijk en verantwoorde recepten. De blogger en lifestylecoach Marleen van FoodIlove inspireert jou om aan de slag te gaan met de snelle, gemakkelijk en verantwoorde recepten. Een snel en bovenal handig hulpmiddel hierbij is de blender. De blender biedt enorm veel opties in het bereiden van jouw favorieten en verantwoorde gerechten.


Receptkaarten

Laat je inspireren door Marleen

Ontbijtsmoothie met havermout en aardbeien

Vers van de pers

Download alle blenderrecepten!

Skinny bananenpannenkoekjes

Maak ongezond verantwoord

Download alle blenderrecepten!

Smoothiebowl met rood fruit

Razend snel aan tafel

Download alle blenderrecepten!

Italiaanse pompoensoep

Van soep tot saus

Download alle blenderrecepten!

Soep maken met je blender?

Probeer deze Italiaanse pompoensoep van Marleen van foodilove.nl eens voor een gezond en makkelijk gerecht.


Bananenbrood met kwark en blauwe bessen

 

Zijn jullie ook zo gek op bananenbrood? Ik kan er geen genoeg van krijgen en bak er bijna wekelijks wel een. Ik vries de plakjes, lekker makkelijk. Dit bananenbrood met kwark en blauwe bessen is super smeuïg, simpel om te maken en gezond. Hij is heerlijk als tussendoortje maar ook als ontbijt met wat hüttenkäse en jam. Om te smullen!

Bananenbrood met kwark en blauwe bessen (12 plakjes)
Wat heb je nodig:
– 3 rijpe bananen
– 3 eieren
– 150 gr magere kwark
– 100 gr amandelmeel
– 50 gr quinoameel (ander meel kan ook)
– 1 tl kaneel
– 2 tl bakpoeder
– snufje zout
– 20 gr pecannoten
– handjevol blauwe bessen
– 1 el amandelschaafsel


Hoe maak je het:
Verwarm de oven voor op 175 graden, vet een cakevorm in en bekleed deze met bakpapier.
Mix de bananen en eieren in een kom en voeg de kwark toe. Mix het tot een bijna glad mengsel. Voeg vervolgens het meel, kaneel, bakpoeder en het zout toe en mix het tot een deeg.
Spatel de noten en blauwe bessen door het beslag en verdeel het over de cakevorm. Top je bananenbrood met wat amandelschaafsel.
Bak het bananenbrood in de voorverwarmde oven in ongeveer 55 minuten goudbruin. Controleer met een satéprikker of hij gaar is door hem erin te steken. Komt hij er schoon uit, dan is de cake gaar.
Laat de cake een half uurtje afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt en laat hem daarna verder afkoelen op een rooster.

Tip: dit bananenbrood met kwark en blauwe bessen kun je ongeveer 3 dagen bewaren in een luchtdichte trommel. Hou je van smeuïg? Bewaar hem dan net als ik in de koelkast.

Liefs Marleen

Nog meer inspiratie?

Waarom alleen inspireren met gezonde, snelle en verantwoorde recepten als je dit kan door vertalen naar het gemak bieden in jouw keuken? Ontdek in onze GRATIS belevingsgids met welke apparatuur en in welke droomkeuken jij de gezonde en snelle recepten in elkaar flanst.


Vul het formulier hiernaast in en ontvang gratis de belevingsgids bij jou thuis.

Wij maken jouw keuken persoonlijk

 

 Inhoud belevingsgids:

0
pagina’s met keukeninspiratie
0
weetjes, tips & trucks
0
soorten werkbladen
0
verschillende materialen en kleuren keukenfronten
Image

  Ja, ik bestel de vernieuwde Belevingsgids boordevol inspiratie en trends. 

 

Je ontvangt Dé Belevingsgids geheel GRATIS. Daarnaast zorgen we ervoor dat de gids binnen een paar werkdagen bij jou in de brievenbus ligt.

 

Voornaam*
Achternaam*
E-mail *
Telefoonnummer
Straat*
Huisnummer*
Postcode*
Plaats*

Door op 'bestel gratis' te klikken, ga ik akkoord met het privacybeleid van Keukenspecialisten.nl.

Bestel gratis

Courgetti met avocado saus en granaatappel

 

Afgelopen weekend heb ik een aantal nieuwe recepten uitgeprobeerd waaronder deze courgetti met avocado saus en granaatappel. Wat een heerlijke gezonde lunch had ik gister! Fast en fresh daar hou ik van, de combinatie van de verse groenten en gezonde vetten is super lekker. Uiteraard kun je hem ook als diner eten. 

Courgetti met avocado saus en granaatappel (2 personen)

Wat heb je nodig:

– spirelli

– 1 courgette

– 100 gr. champignons in plakjes gesneden

– 1 sjalotje fijn gesnipperd

– 1 avocado

– 50 gr. Braziliaanse noten

– sap van 1 limoen

– 2 el olijfolie extra vierge

– 2 el granaatappel pitjes

– versgemalen peper en zeezout

 

Hoe maak je het:

Maak van de courgette met de spirelli spaghetti slierten. Verhit 1 el olijfolie in een wokpan en fruit hierin de ui en roerbak de champignons en courgette mee.

Maal ondertussen in een keukenmachine de noten en voeg daarna de avocado, limoensap, 1 el olijfolie en naar smaak peper en zout toe.

Meng dit door de courgette en verhit het nog even kort. Verdeel de courgetti met avocado saus over 2 borden en top ze met de granaatappel.

Enjoy!

Liefs Marleen

Niets is zo persoonlijk als jouw keuken.

Wij van Keukenspecialisten.nl vinden het belangrijk dat je niet alleen een kwalitatief goede keuken koopt, maar dat ook de service van a tot z op de juiste manier verloopt.
Wij realiseren jouw droomkeuken naar alle wensen en behoeften.

Keukenadvies op maat
Altijd op maat

Wij van Keukenspecialisten.nl staan voor:
- De lokale specialist met open en transparant advies;
- Vakkennis en jarenlange ervaring;
- Het verkopen van keukens en keukenapparatuur voor een eerlijke prijs.

Advies nodig van de Keukenspecialist bij jou in de buurt?
Voor jouw persoonlijke keuken!

Bij ons ben je geen nummer, bij ons ben je uniek.
Persoonlijk en creatief, veilig en betrouwbare Keukenspecialisten.nl dealers bij jou in de buurt.
De lokale specialist met open en transparant advies.
Bij ons werken adviseurs, géén verkopers.
Bij jou zit altijd een Keukenspecialisten.nl dealer in de buurt.

Slider

Interessant?

Deel en reageer