SMEG

Image

Made in Italy

SMEG is een gerenommeerde Italiaanse fabrikant van huishoudelijke apparaten, gevestigd in Guastalla, nabij Reggio Emilia in het noorden van Italië. Al meer dan 70 jaar staan de producten van SMEG bekend om het elegante en smaakvolle ontwerp, die zijn voortgekomen uit de samenwerking met wereldwijd beroemde architecten zoals Guido Canali, Mario Bellini, de Piano Design studio, Marc Newson en Giancarlo Candeago.

De nadruk bij SMEG ligt op kwaliteit, technologie en design. Ze zijn op internationaal niveau toonaangevend en vertegenwoordiger van ‘’Made in Italy’’. In de keuken worden elementen samengebracht: hoge prestaties, behoeften en functies, esthetiek en duurzaamheid.

Bij SMEG komt het design op de eerste plaats om een product een identiteit te geven; keukenapparatuur met een belevenis. Aandacht voor detail en designoplossingen, die het interieur verrijken en een beleving zijn voor de gebruiker. Door SMEG worden producten het middelpunt van het hart van het huis. De keuken wordt een plek met een eigen identiteit en uitstraling, voorzien van alle wensen en behoeften.

Image
Image

Perfecte match

Maak kennis met de esthetische lijnen van SMEG. Welke stijl jij ook hebt, met SMEG kan je daar nu de perfecte inbouwapparatuur vinden. Deze apparatuur staat bekend om het design en optimale prestaties in de keuken. En elke esthetische designfamilie bestaat uit diverse producten die perfect bij elkaar passen. Ontdek de esthetische lijnen hier in het blog.

SMEG