Ontdek de esthetische lijnen van SMEG

SMEG staat voor La Dolce Vita, het goede Italiaanse leven. Voor krachtige designs en een rijke keuken. Het is exact deze combinatie die aan de basis ligt van het familiebedrijf dat in 1948 door Vittorio Bertazzoni werd opgericht in de regio Reggio Emilia.SMEG staat voor La Dolce Vita, het goede Italiaanse leven. Voor krachtige designs en een rijke keuken. Het is exact deze combinatie die aan de basis ligt van het familiebedrijf dat in 1948 door Vittorio Bertazzoni werd opgericht in de regio Reggio Emilia.

Het eigenzinnige karakter en zijn oog voor schoonheid vormen nog steeds het uitgangspunt van het design van de innovatieve, hoogwaardige keukenapparatuur. De ontwerpen weerspiegelen het zorgeloze familiebestaan waar rijkelijk gedekte tafels met traditionele gerechten kleur geven. Daarnaast markeren de ontwerpen van de apparaten de talloze samenwerkingen met architecten en ontwerpers door de jaren heen die geleid hebben tot de bijzondere combinatie van individualistisch design en hoogwaardige prestaties. SMEG is in 70 jaar het boegbeeld van passie, visie en design geworden. Design Made in Italy.

Welke keukenstijl past bij jou? Ontdek de esthetische lijnen van SMEG
Stijl is voor SMEG de manier waarop een product met zijn omgeving communiceert en gebruikers in staat stelt zich ermee te identificeren. De band die met de gebruiker ontstaat gaat verder dan alleen gebruiksgemak. Met dit idee heeft SMEG nauwgezet onderzoek gedaan naar esthetiek en stijl.

Welke stijl jij ook hebt, met SMEG kun je daar de perfecte inbouwapparaten bij vinden. SMEG apparatuur staat bekend om de combinatie van design en optimale prestaties in de keuken. En elke esthetische designfamilie bestaat uit diverse producten die perfect bij elkaar passen.

Dolce Stil Novo SMEG
Dolce Stil Novo SMEG

Dolce Stil Novo

Edele materialen, iconisch zwart, in combinatie met koperen belijning. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Veel kans dat je je kunt terugvinden in de Dolce Stil Novo lijn van SMEG. Een goed afgestemde rijke serie inbouwapparaten. Deze inbouwlijn combineert minimalistische glamour met technologische innovatie. De nieuwe TFT- displays hebben intuïtieve functies met tal van opties om jouw favoriete bakprogramma’s voor te programmeren.

Linea

Is hedendaags minimalisme helemaal jouw stijl? Met de statementkleuren zilver, zwart en wit sluit de Linea lijn van SMEG aan bij dé designtrend van vandaag. Opvallend is het bijzonder gebruik van roestvrijstaal en glas. Alle apparaten, van ovens tot koffiemachines en accessoires, zijn van een elegante eenvoud en bijzonder gebruiksvriendelijk.

Linea SMEG
Classici SMEG

Classici

De Classici lijn is de eerste esthetische lijn, die in samenwerking met architect Guido Canali is ontworpen door SMEG en wordt gekenmerkt door bijzonder gebruik van roestvrijstaal en een modern doch tijdloos design. De unieke bedieningsknoppen zijn kenmerkend voor de Classici lijn. Je vindt deze terug op alle apparaten uit deze lijn waardoor de producten perfect met elkaar kunnen worden gecombineerd.

Victoria

De producten uit de Victoria lijn zijn functioneel en harmonieus. Deze unieke lijn is zowel toepasbaar in moderne als in meer landelijke keukenontwerpen. De Victoria-serie kenmerkt zich door uniek ontwerp in combinatie met de laatste technologie en het gebruik van hoogwaardige materialen de producten. Geïnspireerd door het allereerste ‘Elisabeth’ fornuis van SMEG, geproduceerd in 1948, weerspiegelt de Victoria-reeks perfect de essentie van tijdloos klassiek design en exclusieve schoonheid, dankzij SMEGS kenmerkende jaren 50 stijlbranding, solide bedieningselementen en premium bouwkwaliteit. Ook geweldig te combineren met de bekende jaren ’50 kleinhuishoudelijke apparaten of een iconische ijskast uit de SMEG FAB Collectie.

Victoria SMEG
Dolce Stil Novo SMEG

Selezione

De Selezione-stijl is eenvoudig en praktisch. Strakke designlijnen, gecombineerd met hoekige handgrepen en bedieningselementen. Deze ingetogen serie ovens, magnetrons en kookplaten zorgt voor harmonie in de indeling van een moderne keuken, met een combinatie van elegantie en betrouwbaarheid.

Portofino

De Portofino lijn is geïnspireerd door het kleurrijke landschap van het beroemde Italiaanse kustplaatsje Portofino. Levendige kleuren, waaronder rood, geel en olijfgroen, kenmerken de fornuizen en afzuigkappen. De producten uit de Portofino lijn geven ieder interieur een unieke, kleurrijke uitstraling en geven de keuken een bijzonder karakter.

Portofino SMEG

Wil jij meer weten over de esthetische lijnen van SMEG?

Lees hier meer informatie. Laat je met onze blogs op onze blogpagina inspireren en ontdek verschillende keukenstylingen, keukentrends en handige weetjes.