NEFF

NEFF keukenapparatuur

NEFF KEUKENAPPARATUUR STIMULEERT JOUW CREATIVITEIT IN DE KEUKEN

Image

Laat niets jouw kookideeën in de weg staan. De innovatieve producten van NEFF helpen jou bij het bereiden van overheerlijke gerechten.
Of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert, een NEFF keuken voorziet in ieder gerecht.

NEFF

UNIEKE EN VEELZIJDIGE OVENS

Veel ovens van NEFF hebben een unieke Slide&Hide® ovendeur die geheel onder je oven verdwijnt, voor een ongehinderde toegang. Met onze bakoven met stoom kan je zalm of groenten stomen of stoom toevoegen om brood extra luchtig mee te bakken. Het CircoTherm® heteluchtsysteem zorgt daarnaast voor een perfect gelijkmatige verdeling van de hete lucht door de hele ovenruimte. Zo kun je tot op vier verschillende niveaus bakken zonder smaak- of geuroverdracht.
Ontdek ook de naadloze inbouwmogelijkheden van NEFF; maak van twee boven elkaar geplaatste apparaten één indrukwekkend geheel door middel van Seamless Combination strips.

INDUCTIEKOOKPLATEN MET HANDIGE FUNCTIES

 

NEFF heeft een groot aanbod aan inductiekookplaten met handige features die koken comfortabeler, sneller én leuker maken. Zo zijn de flexinductiekookplaten voorzien van FlexZones waarbinnen elektromagneten ‘voelen’ waar jij je pannen precies hebt neergezet. Deze kookplaten zijn bovendien verkrijgbaar met TwistPad® Fire: een magnetische, afneembare verlichte knop waarmee alle kookzones eenvoudig bediend kunnen worden. Ontdek ook onze flexinductie-kookplaat met geïntegreerde afzuiging, die kookgeuren direct en geruisloos afzuigt waar ze ontstaan.

NEFF
NEFF

KRACHTIGE EN STILLE AFZUIGKAPPEN

 

Wie geen afzuigkap in de keuken heeft, weet het maar al te goed: kookluchtjes blijven nog lang na het koken hangen. En na verloop van tijd heb je ook nog eens te kampen met een vettige laag op je keuken kastjes. Een afzuigkap van NEFF maakt hier een einde aan. Of je nu kiest voor een eilandschouwkap, een plafondunit, een verticale designkap, een downdraft afzuiging van glas of een beschrijfbare en magnetische afzuigkap; voor iedere keuken heeft NEFF een passende oplossing.

VAATWASSERS MET GLANSRIJKE PRESTATIES

 

Koken voor familie en vrienden zou niet half zo leuk zijn als je daarna de hele vaat nog met de hand zou moeten afwassen. Aangekoekte pannen, ovenschalen of delicaat glaswerk mogen de schoonmaak na een fantastische maaltijd niet in de weg zitten. Gelukkig zijn de vaatwassers van NEFF speciaal hiervoor ontwikkeld. Alle vaatwasser kunnen worden uitgerust met een optionele lade voor klein serviesgoed of bestek. Een lichtstrook aan de zijkant van de vaatwasserdeur - waarmee je de status van je vaatwasser kan volgen - zit op de volledig integreerbare modellen met een FlexScharnier. De vaatwassers zijn bovendien beschikbaar in twee formaten, 45 en 60 centimeter, om precies te passen in jouw keuken.

NEFF
NEFF

VERS, DAT IS HET DOEL

 

NEFF biedt een ruim assortiment aan koel-vriescombinaties. Inbouw en vrijstaand, maar ook side-byside in Amerikaanse stijl. Wat je ook kiest, indelingsvrijheid en gebruiksgemak staan altijd voorop. Het speciale FreshSafe vershoudsysteem houdt de temperatuur in de lade constant en reguleert de luchtvochtigheid, waardoor groenten en fruit tot wel drie keer langer vers blijven. Het luchtvochtigheidsniveau is bovendien eenvoudig aan te passen, door lucht in de lade te behouden of juist te laten ontsnappen.

KOKEN MET PASSIE SINDS 1877