Miele keukenapparatuur

Miele logo

 

Bij Miele staat innovatie voorop

 

Miele staat al meer dan 100 jaar garant voor perfecte kwaliteit. Deze kwaliteit houden ze vast door te blijven vernieuwen. Iedere productverandering betekent een productverbetering. De Miele-apparaten die ze je bieden zijn dan ook must-haves in jouw nieuwe keuken. Zowel door hun design, als door de vooruitstrevende technologie. Met deze apparatuur is koken geen noodzaak meer, maar een pure beleving.

Verlengde garantie van Miele

Bij aankoop van 4 of meer Miele-inbouwapparaten profiteert je van 5 jaar zekerheid!

Klik hier voor meer informatie

De nieuwe Generatie 7000

Houd je van pure luxe, baanbrekende technologie, innovatieve gadgets en tijdloze elegantie? Dan is de Miele Generatie 7000-serie een musthave in jouw keuken. De Miele Generatie 7000 is hét bewijs dat perfectie bestaat. Ongekende kwaliteit wordt gecombineerd met intelligente bediening en een exclusief, tijdloos design. Slimme functies zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Deze revolutionaire lijn keukenapparatuur biedt alles wat jij zoekt.

Miele Generatie 7000 keukenapparatuur

Ontdek echte perfectie met de nieuwe Generatie 7000 inbouwapparaten van Miele

De FullSurface inductie kookplaat van Miele geeft je meer vrijheid dan ooit, dankzij slimme hittesensoren die jouw pan herkennen. Waar je ook naartoe beweegt, je kunt ongeremd verder koken. De bediening verplaatst mee wanneer je de pan verschuift. 

De AutoDos vaatwasser is wereldwijd de eerste met automatische dosering met geïntegreerde PowerDisk. Deze krachtpatser krijgt jouw vieze vaat moeiteloos schoon, vaatwasser en poeder zijn precies op elkaar afgestemd, wat zorgt voor een optimale dosering op het juiste moment in het programma, een PowerDisk is voldoende voor circa 20 vaatwasbeurten. Eén keer programmeren is genoeg, daarna start de eerste autonome vaatwasser automatisch met AutoStart. Wat een vrijheid!

Stoomoven

Tijdens het koken kun je al je aandacht aan je gasten besteden, want net de functie ‘automatisch koken menu’ zorgt de stoomoven ervoor dat alles tegelijkertijd klaar is. Het enige wat jij hoeft te doen is aangeven welke producten je gaat stomen en hoe gaar je ze wilt. Daarna worden de volgorde, tijd en temperatuur automatisch voor je bepaald. Is het tijd om het volgende ingrediënt erbij te schuiven? Dan krijg je een seintje van de stoomoven. Handig!

Een Luxe keuken met Miele keukenapparatuur

Kom naar één van onze showrooms voor persoonlijk advies voor het samenstellen van jouw keuken met bijpassende Miele Keukenapparatuur.
Eens een Miele altijd een Miele. Wil je dit zelf ervaren? Maak een vrijblijvende afspraak.