Graphite Grey lijn van NEFF

Ben je al bekend met de nieuwe lijn van NEFF? Graphite Grey is de naam van de prachtige nieuwe lijn van NEFF met roestvrijstalen zijlijsten en handgrepen op de inbouwapparaten. Je keuken krijgt een fantastische uitstraling met deze stijlvolle, ingetogen grijze tint. Laat je verrassen.

NEFF richt zich met deze inbouwapparatuur op looks. De ovens, warmhoudladen, vacumeerlade, koffiemachine en enkele afzuigkappen hebben een make-over gekregen met deze eigentijdse Graphite Grey uitstraling. De kwaliteit is uiteraard onveranderd gebleven.

Trendy grijs bij NEFF

Trendy grijs

Graphite Grey is mysterieus en subtiel, tegelijkertijd stijlvol en uitnodigend. Grafietgrijs is neutraal, maar uiterst stijlvol, dus dit past perfect in zowel een wit als donker of houten interieur. Grijs is dus een veelzijdige tint en sluit aan bij de looks van de zwarte apparaten. De eenvoud voegt diepte en karakter toe aan jouw keuken; de meest centrale plek van het huis. De Graphite Grey inbouwapparatuur van NEFF laat jouw keuken shinen. 

Ovens

 

De bakovens van NEFF zijn geschikt voor het klaarmaken van een uitgebreid diner. Ze beschikken over het CircoTherm® heteluchtsysteem, wat ervoor zorgt dat de lucht gelijkmatig door de gehele ovenruimte wordt verdeeld. Met de stoomovens kook je lekker en gezond, sous-vide bereiding is ook zeker mogelijk. Schoonmaken hoeft nu (bijna) niet meer zelf. Met de pyrolyse functie hoef jij alleen nog de overblijfselen weg te halen met een sponsje. Klik hier voor de ovens met pyrolitische reiniging.

 

Koffiemachine NEFF
Koffiemachine NEFF

Moodboard

Stel jouw keukenstijl samen in een moodboard!

Maak nu jouw eigen keukenmoodboard en doe inspiratie op. Verzamel de afbeeldingen in je eigen moodboard door op het harticoon te klikken in de afbeelding als je die mooi vindt. Sla je moodboard op in je account of in je mail en neem dit mee naar de Keukenspecialist bij jou in de buurt. Ga hier direct aan de slag.

Image
Koffiemachines van NEFF

Koffiemachines

De koffieautomaat van NEFF heeft ook een flinke update gekregen met Graphite Grey. De automatische koffiemachine tovert dranken tevoorschijn, naar jouw eigen wensen. Er is maar één aanraking nodig om twee kopjes koffie tegelijk te maken. Het apparaat maakt: ristretto, espresso, espresso macchiato, Cappuccino, latte macchiato of zwarte koffie. Het is ook mogelijk om alleen schuimige of hete melk te maken. Deze koffiemachines zijn voorzien van een SensoFlowSystem. Deze functie zorgt ervoor dat het apparaat constant de juiste zettemperatuur voor echt milde koffie behoudt. De koffiemachine kan zelfs de lievelingsdrankjes van maximaal 8 personen onthouden. 

Afzuigkappen

Koken is leuk als de geuren daarvan - over het algemeen - snel weer verdwijnen uit de leefruimte. De nieuwe wandschouwkappen van NEFF helpen jou om volop te genieten van het koken. De kappen bestrijden damp en kookgeurtjes met slimme functies. Ook zijn de afzuigkappen erg krachtig en geluidsarm. Benieuwd welke wandschouwkappen er zijn? Ontdek het hier.

Afzuigkappen van NEFF
handige kookaccessoires van NEFF
handige kookaccessoires van NEFF

Handige kookaccessoires

Maak je kookbeleving compleet met de handige kookaccessoires van NEFF. Ontdek de GourmetTray; de handige bamboeplank voor het serveren, bereiden en opwarmen van gerechten. Bewaar eenvoudig je flessen in de koelkast met BottleFlex. Met dit handige accessoire zeg je vaarwel tegen rollende flessen en je hebt meer ruimte en overzicht in de koelkast.

Beeldbronnen

© NEFF

NEFF Graphite Grey

Graphite Grey by NEFF

Nog meer keukeninspiratie