NEFF Twistpad Fire

Twistpad® Fire
2 in 1: een inductiekookplaat
en afzuiging in één apparaat

Onze FlexInduction kookplaten zijn ontworpen om te reageren op uw manier van koken. Met de intuïtieve TwistPad®-draaiknop kunt u snel reageren.

Richt en draai de stijlvolle verlichte wijzer naar uw kookzones om de warmte te activeren en aan te passen. De moderne FullTouchControl TFT ziet er prachtig uit en is eenvoudig te gebruiken.

FlexInductie

Met FlexInductie van NEFF zet je de pan neer waar je wilt. De kookplaat herkent automatisch de grootte en positie van de pan. Tevens bieden de accessoires zoals de teppanyaki, de grillplaat of de braadpan eindeloze mogelijkheden voor uw NEFF FlexInductie kookplaat.

PowerMove

Met één druk op de knop wordt de FlexZone verdeeld in drie verschillende zones, elk met een verschillende temperatuurinstelling. Op de voorste zone kun je de gerechten laten koken, in het midden laten sudderen en helemaal achterin de gerechten warm houden.

PowerTransfer

Bij het verplaatsen van de pannen volgen de instellingen automatisch. Met de nieuwe uitgebreide FlexZone inductie kookplaten van NEFF kan je de instellingen vergeten. PowerTransfer van NEFF onthoudt dit voor jou. Verplaats de pannen binnen de FlexZone waar je maar wilt en de kookstand zal automatisch meebewegen. Het enige wat je hoeft te doen is de nieuwe kookzone te bevestigen met een simpele druk op de knop.

Zoek jouw NEFF dealer in de buurt

Ervaar de apparaten van NEFF, rechtstreeks bij de Keukenspecialist bij jou in de buurt.

NEFF Slide&Hide

Beeldbronnen

© NEFF

NEFF LOGO