
Sous- vide® laden
Sous-vide, of koken onder vacuüm, is een methode waarbij vlees, vis of groenten in een vacumeerzak zacht worden gegaard met stoom. Door de lage, constante temperatuur tussen de 50ºC en de 90°C kunnen de ingrediënten nooit te gaar worden. Door gebruikmaking van de vacumeerzak, blijven de natuurlijke smaken, texturen en aroma’s volledig intact.

Vacumeerlade
Met de NEFF vacumeerlade, die met onze 45 cm bakoven gecombineerd kan worden, verzegel je de ingrediënten heel eenvoudig zelf, met een vacuüm van 99%. Deze techniek leent zich tevens uitstekend voor het vacumeren – en dus lang bewaren- van onder andere sauzen, marinades, kruiden, maar ook van gesneden fruit en groenten.
Zoek jouw NEFF dealer in de buurt
Ervaar de apparaten van NEFF, rechtstreeks bij de Keukenspecialist bij jou in de buurt.

Miele actie recepten

De moderne witte keuken van Marleen – blogster Foodilove

Ontdek de esthetische lijnen van SMEG

Miele dialog oven
ATAG viert feest! Ons 70-jarig jubileum biedt een fantastische aanleiding om dit te onderstrepen. Als echte kookliefhebber nodigen we u daarom uit om deze gedenkwaardige mijlpaal samen met ons te vieren. Met innovatieve producten en bijzondere acties, zo ontvangt u in de periode van 1 september tot 31 december dit jaar een masterclass inductie van topchef Caspar Bürgi cadeau.

Keukenstyling: De Boerderij Keuken

De laatste keukentrends
Een nieuw jaar brengt nieuwe keukentrends met zich mee. Niet alleen het uiterlijk van een keuken belangrijk, ook de functionaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke punten die van belang zijn bij het kiezen van de keuken. Wanneer de keuken onderdeel uitmaakt van het woongedeelte is het ook zeer belangrijk dat deze warmte en gezelligheid uitstraalt. Kortom: de keuken moet een fijne plek zijn om met het hele gezin te zijn of te werken.

De woonkeuken
Een nieuw jaar brengt nieuwe keukentrends met zich mee. Niet alleen het uiterlijk van een keuken belangrijk, ook de functionaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke punten die van belang zijn bij het kiezen van de keuken. Wanneer de keuken onderdeel uitmaakt van het woongedeelte is het ook zeer belangrijk dat deze warmte en gezelligheid uitstraalt. Kortom: de keuken moet een fijne plek zijn om met het hele gezin te zijn of te werken.

De industriële keuken do's en don'ts
Een nieuw jaar brengt nieuwe keukentrends met zich mee. Niet alleen het uiterlijk van een keuken belangrijk, ook de functionaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke punten die van belang zijn bij het kiezen van de keuken. Wanneer de keuken onderdeel uitmaakt van het woongedeelte is het ook zeer belangrijk dat deze warmte en gezelligheid uitstraalt. Kortom: de keuken moet een fijne plek zijn om met het hele gezin te zijn of te werken.