BLOG - Keukenstijlen

INSPIRATIE - ONTDEK ALLE SOORTEN KEUKENSTIJLEN


Er is niet alleen maar ruimte om te koken; het is ook een plek om lekker te tafelen of om gasten te ontvangen. Omdat je genoeg tijd doorbrengt in de keuken is het wel zo fijn als de keukenstijl volledig aan jouw wensen voldoet en past bij je persoonlijke stijl. Gelukkig is de keuze enorm en zijn er voor iedere smaak talloze ontwerpen te vinden. Om je te helpen bij jouw keuze, zetten wij de verschillende stijlen hieronder op een rijtje. Ontdek ook de keukenstijl die het meeste bij je past.

 

Scandinavische keukens

Scandinavische keukens

De Scandinavische stijl van leven of Scandi-stijl is momenteel een populaire stijl van inrichting. Scandinavisch meubilair volgt het principe van "houd het simpel": minimalistisch, flexibel en modern. 

Lees meer


Industriële keukens

Industriële keukens

De industriële keuken kenmerkt zich door een stoere, robuuste uitstraling en het gebruik van massieve, krachtige, natuurlijke materialen. Het laat zich makkelijk met andere stijlen - van modern tot klassiek – combineren en is daardoor goed toepasbaar in iedere huisinrichting.

Lees meer


Prijsbewuste keukens

Prijsbewuste keukens

Heb je iets minder te besteden, maar wil je toch een complete keuken? Kies dan voor een complete keuken alleen dan prijsbewust. Een prijsbewuste keuken stel je bij Keukenspecialisten.nl al samen onder de €7500,-. 

Lees meer


Maatwerk keukens

Maatwerk keukens

Een maatwerk keuken is voor Keukenspecialisten.nl geen probleem. Onze Specialisten kijken graag met jou mee naar de persoonlijke keuken op maat en in look en feel van jouw wensen. Alles is mogelijk in jouw persoonlijke keuken. Bespreek jouw wensen met de dichtstbijzijnde Keukenspecialisten.nl vestiging.

Lees meer


Ton sur ton keukens

Ton sur ton keukens

Een Ton sur Ton Keuken kenmerkt zich door kleuren uit dezelfde kleursoort toe te passen en daarbinnen te variëren met donkere of lichtere tinten. Hierdoor ontstaat er een rustgevende uitstraling. De keuken springt minder in het oog, maar is vanwege zijn uitgesproken kleurkeuze en eenheid toch heel natuurlijk aanwezig.

Lees meer


Staal & brons  keukens

Staal & brons keukens

De nieuwste trend onder de keukens is de Staal & Brons keuken. Deze opvallende keukenstijl combineert industrieel met een vleugje klassiek. De in het oog springende metalen keukenlook wordt bereikt door het gebruik van een speciale metaal afwerking.

Lees meer


Ronde en zachte vormen trend

Ronde en zachte vormen trend

Ronde organische vormen zijn helemaal in! We zoeken een fijn warm huis waar we ons echt thuis voelen, dat zien we terug aan de ronde tafels, bogen als doorgang en in meubels en keukens die vloeiende vormen krijgen. Je interieur krijgt een zachtere en natuurlijke uitstraling door het gebruik van ronde - en zachte materialen.

Lees meer


Kleurrijk eclectisch trend

Kleurrijk eclectisch trend

Door het reizen en de digitalisering krijgen we inspiratie uit allerlei windstreken. Zo is ook deze kleurrijke woonstijl ontstaan. In een eclectisch interieur combineer je stijlen uit verschillende landen en periodes. De nieuwe generatie vertaalt haar eigen, unieke stijl naar het interieur. Met lef worden nieuwe en oude meubels met elkaar gecombineerd en stijlen gemixt tot een kunstzinnig geheel.

Lees meer


Hotel chique trend

Hotel chique trend

We leven steeds meer thuis met het hele gezin, we zien dat comfort en luxe daardoor meer gewenst is. De inmiddels populaire trend hotel chique speelt hierop in. Met deze trend halen we de luxe van een hotel naar je eigen interieur, waaronder in de keuken. De hotel chique trend kenmerkt de fijne herinneren aan het luxe hotel, alleen vind je dit nu terug in het dagelijkse leven bij jou thuis.

Lees meer