Staal & brons keukens

Staal en Brons op een keukenachterwand gecombineerd

Industrieel met een vleugje klassiek

De nieuwste trend onder de keukens is de staal & brons keuken. Deze opvallende keukenstijl combineert industrieel met een vleugje klassiek. De in het oog springende metalen keukenlook wordt bereikt door het gebruik van een speciale metaal afwerking.

Bijpassende accessoires

Bijzonder mooie kranen en spoelbakken gemaakt van rvs in elke gewenste finishing die bij een staal & brons keukenstijl passen.
Je stelt de kraan helemaal naar eigen wens samen, van greep tot aan de vorm.
Tot slot maakt je de kraan áf met een van de vijf finishing, wij kiezen in deze keukenstijl natuurlijk voor: zwart of met een koperglans.

Klassiek en industrieel komen samen

De combinatie van twee van zichzelf al aanwezige stijlen – klassiek en industrieel – maakt de staal & brons keuken opvallend, het wil je blik wil vangen. Om een staal & brons keuken kun je niet heen.
Het is een pronkstuk in je woning en je blijft ernaar kijken.

Accessoires en keukengerei zijn echte blikvangers

In de staal & brons keuken trekken de accessoires de aandacht. Deze zijn vooral glimmend en opvallend van vorm en ze nodigen je uit om aan de slag te gaan. Accessoires voor functioneel gebruik en persoonlijke details wisselen elkaar af.

Sfeerimpressies maken

Voor meer sfeerimpressies van industriële keukens en keukens waarin industrieel is toegepast in combinatie met andere stijlen:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Beeldbronnen

© Logic, © Dekker

Ontdek andere keukenstijlen