Alles draait om 'Smaak'

‘Taking Taste Further’ is een slogan die AEG uitdraagt. Want Smaak – vindt AEG - daar draait alles om.
De apparatuur van AEG is samengesteld met behulp van de modernste technieken - vaak zelfs afgeleid van de professionele horecakeuken - en heeft zo haar eigen features om die Smaak optimaal te laten zijn.
In de zeer smaakmakende documentaire Tasteology laat dit kwaliteitsmerk zien hoe Smaak ervaren wordt en hoe het te optimaliseren. Dat pure ingrediënten hierbij een grote rol spelen laat AEG zien door de recente samenwerking met Edwin Klaasen en ook door de sponsoring van het evenement Taste of Amsterdam. Bakker Edwin Klaasen van ‘Desem enzo’ is sinds 2016 ambassadeur van AEG. Hij laat zien hoe de AEG PlusSteam oven hem ondersteunt om het beste brood te bakken. De keukenapparatuur van AEG is gemaakt om kwalitatief voedsel op maat te maken en ook om het jou zo makkelijk mogelijk maken.

Wij nodigen je uit om dit zelf te ervaren tijdens een cooking experience bij de AEG Cooking Club te Alphen a/d Rijn, Maastricht of Groessen. Tijdens dit event staat de multifunctionele ProCombi stoomoven centraal. Meer informatie vind je hier.

AEG heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten. Zo introduceerden zij o.a. The Mastery Range - een innovatieve, nieuwe range keukenapparaten. De Mastery range kent een ComfortLift vaatwasser met liftfunctie, een TwinTech® koelkast met CustomFlex™ opbergsysteem, een ProSource kokendwaterkraan, een SenseCook-oven, afzuigkappen met Hob2Hood functie en een ComboHob inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Deze lijn is ontworpen om een uniek en uniform gestroomlijnd geheel te creëren. Er is veel gebruik gemaakt van zwart glas, hetgeen een mooi strak geheel vormt in de moderne keuken van nu.

Daarnaast ontwikkelde AEG een nieuwe gebruiksvriendelijke interface voor eenvoudige bediening van het apparaat – de Shuttle Control. Deze bestaat uit één draaiknop, lekker eenvoudig dus!AEG

ComfortLift Vaatwasser

De ComfortLift vaatwasser is al vaker bij ons voorbij gekomen, het is namelijk de eerste vaatwasser waarbij het onderste rek naar boven getild kan worden. Hierdoor is het in- en uitruimen van de vaatwasser makkelijker dan ooit tevoren. Naast de soepele liftfunctie heeft de ComfortLift een strak en naadloos design waardoor deze helemaal in harmonie is met de rest van de AEG Mastery Range.

ComfortLift2


Wil je meer weten over de apparatuur van AEG? Kijk dan even op www.aeg.nl.

TwinTech® koelkast met CustomFlex™

De koelkast met TwinTech® technologie zorgt ervoor dat voedsel langer vers blijft. Een combinatie van de perfecte temperatuur en de juiste vochtigheidsgraad zorgen voor de ideale koeling van het voedsel. De meeste koel-vriescombinaties gebruiken slechts één koelsysteem, waardoor de twee omstandigheden in elkaar overlopen. TwinTech® gebruikt een koelsysteem in beide compartimenten en zorgt zo in elk vak voor de ideale luchtvochtigheid.
Het CustomFlex™ opbergsysteem is een compleet aanpasbaar rek met losse vakken in de koelkastdeur, deze is op alle manieren aan te passen zodat je altijd alles kwijt kunt. Geen gedoe meer met grote flessen die nét niet passen.

Customflex


Wil je meer weten over de apparatuur van AEG? Kijk dan even op www.aeg.nl.

ComboHob inductiekookplaat

De ComboHob is een inductieplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Eigenlijk zijn dit dus twee keukenapparaten in één, en is een afzonderlijke afzuigkap niet meer nodig.
De ComboHob maakt gebruik van de Hob2Hood technologie. De Hob2Hood technologie zorgt voor communicatie tussen afzuigkap en de inductiekookplaat., dus wanneer de inductiekookplaat wordt ingeschakeld, sturen de temperatuursensoren een signaal naar het afzuigsysteem waardoor deze in werking wordt gezet. Mocht de temperatuur veranderen tijdens het koken, dan past het afzuigsysteem zich hier op aan. Handig! Pas als de kookplaat voldoende is afgekoeld zal het afzuigsysteem zichzelf uitschakelen, waardoor er geen kookgeurtjes blijven hangen.

Hob2Hood technologie

Met de Hob2Hood technologie hoeft er niet meer nagedacht te worden over het afzuigsysteem – sterker nog, deze hoeft niet eens meer aangezet te worden! In de inductiekookplaat is namelijk een sensor ingebouwd die er voor zorgt dat , wanneer de kookplaat wordt ingeschakeld, de temperatuursensoren een signaal naar het afzuigkap sturen waardoor deze automatisch aan gaat. Altijd een geurvrije keuken dus!

FlexiBridge

Met de FlexiBridge technologie kun je maximaal 4 kookzones met elkaar combineren. Je kunt zelf kiezen welke kookzones op de inductiekookplaat met elkaar verbonden worden, ideaal voor zowel kleine als (extra) grote pannen of grillplaten. Doordat je meerdere kookzones verbindt zorgt dat altijd voor een gelijkmatig warmteverdeling en kunnen de pannen in verschillende opstellingen geplaatst worden.

PSAAHH160M363006


Wil je meer weten over de apparatuur van AEG? Kijk dan even op www.aeg.nl.

SenseCook-oven

De SenseCook over belooft het perfecte resultaat. Met de Shuttle Control, de touch draaiknop op deze oven, kan gemakkelijk worden ingesteld hoe het gerecht gewenst is, zo kun je bijvoorbeeld, in plaats van de temperatuur, ervoor kiezen of jij je malse biefstuk rare, medium of well done wilt hebben. Samen met de kerntemperatuursensor zorgt de oven er verder voor dat het kookproces altijd perfect verloopt.

SenseCook4


Wil je meer weten over de apparatuur van AEG? Kijk dan even op www.aeg.nl.