Wat kun je met connectivity in de keuken?

Met connectivity kun je je keukenapparaten op afstand bedienen. En onderling kan keukenapparatuur met elkaar 'communiceren'. Zo kan een afzuigkap het vermogen aanpassen als er iets gebeurt op de kookplaat. 

In de supermarkt even checken of er nog melk in de koelkast staat? Wanneer je in de file staat alvast de oven aanzetten voor het voorverwarmen? De afzuigkap die zelf je kookplaat in de gaten houdt? De één noemt het home connected, de ander heeft het over smart home. Weer een ander gebruikt de term connectivity. Uiteindelijk wordt hetzelfde bedoeld: slimme apparaten, al dan niet draadloos met elkaar verbonden en eenvoudig te bedienen via smartphone of tablet. Fabrikanten komen in rap tempo met nieuwe introducties, die steeds innovatiever worden.

Een slimme keuken krijg je niet meer alleen door de meest geavanceerde apparatuur, maar zeker ook door alle apparaten met elkaar te verbinden waardoor er een slim netwerk ontstaat. Om de huishoudelijke apparaten met elkaar te verbinden worden ze uitgerust met speciale communicatiemodules en zijn te bedienen met behulp van een app. 

Met slimme gadgets bedien jij je huis en je keukenapparatuur, zelfs op afstand. Je kunt het koffiezetapparaat of je waterkoker op een bepaalde tijd automatisch aan laten gaan zodat je 's morgens niet hoeft te wachten op een geurend kopje koffie of thee. 

Kom eens langs bij een van onze Keukenspecialisten.