Homemade burgers (6 stuks)
Zo maak je de homemade burgers
Doe het gehakt in een kom en voeg alle ingrediënten toe. Breng het gehakt op smaak met flink wat peper en zout en kneed alles door elkaar met je handen. Is je gehakt te nat, voeg dan nog wat paneermeel toe. Is het te droog, voeg dan nog een beetje ei toe.
Maak 5-6 ballen van het gehaktmengsel en druk ze plat totdat je mooie hamburgers hebt. Rooster de hamburgers in ongeveer 8-10 minuten gaar op de voorverwarmde bbq. Maak ondertussen de verse guacamole. Snijd de broodjes open en alle groenten in plakjes. Doe alles (ook de sausjes) in kleine schaaltjes zodat je op tafel je eigen hamburger kunt bouwen.

Wat heb je nodig?
6 hamburgerbroodjes
500 gram rundergehakt
1 teentje knoflook (fijn gesneden)
1 tl paprikapoeder
1 tl komijn
1 ei
handjevol paneermeel
peper en zout
Kies je favoriete toppings:
geroosterd spek (rooster het spek kort op de bbq van te voren) en plakjes (cheddar) kaas,sla, komkommer, tomaat, ui in ringen en augurk, mayo, ketchup en/of homemade guacamole.
En gelukkig is er meer. Onze inspiratiegerechten bieden jou een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten. Om elke dag weer te variëren en te verrassen.
Is jouw soep te zout geworden?
