De moderne witte keuken van Marleen – blogster Foodilove

De keuken van Marleen, blogster Foodilove

Een witte hoogglans keuken is en blijft populair. Wit is goed te combineren en sluit vrijwel naadloos aan bij vele inrichtingen. Niet alleen is de keuken erg veelzijdig, ook zorgt een lichte keuken voor een frisse touch in het huis. Marleen - blogster Foodilove – stelde samen met de Keukenspecialist in de buurt haar droomkeuken samen.

De keuken is een ware eyeatcher geworden en sluit naadloos aan bij de andere ruimtes in het huis. Thuiskok Marleen schreef een aantal blogs voor Keukenspecialisten.nl over gezonde, snelle en gemakkelijke recepten gemaakt met de nieuwe apparatuur in haar keuken. Lees hier de blogs.

Keukenapparatuur

Naast voldoende opbergruimte in de keuken was geschikte apparatuur voor thuiskok Marleen écht onmisbaar. Ze koos voor innovatieve apparatuur van NEFF om haar creativiteit te bevorderen.

Marleen maakte een heerlijke, snelle en simpele lasagne met zalm en spinazie met behulp van de combi-oven. Ze selecteerde het automatische programma om de lasagne perfect te bereiden. Handig hé? De lasagne serveerde ze in de NEFF GourmetTray; een handige accessoire om bijvoorbeeld op een feestelijke manier je gerecht te serveren. Heb je nog restjes over? Dan kan je de GourmetTray zo doorschuiven in je vriezer. 

Ook maakte Marleen een snelle en gezonde maaltijdsalade met krieltjes kip en sperziebonen. De aardappelen voor in de salade maakte ze gemakkelijk klaar in de stoomoven. De kip bereidde ze op de grillplaat zonder het gebruik van olie. Deze grillplaat kan je als los element aanschaffen en plaatsen op je FlexInduction kookplaat. Heb jij nog een maaltijd over? Warm dit dan op in je stoomoven met behulp van de regenereerstand. Op deze wijze blijft je ontdooide en opgewarmde eten lekker vers en droogt het niet uit.  

Het recept van pasta met gegrilde garnalen maakte ze op haar handige FlexInductie inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Deze kookplaat met werkbladafzuiging combineert twee apparaten in één en zorgt voor een vrij zicht tijdens het koken. De inductiekookplaat is voorzien van FlexInductie waarbij het mogelijk is om de pan daar waar jij wilt op de kookplaat te plaatsen. De bediening van deze kookplaat gaat gemakkelijk met de TwistPad® Fire; de handige magnetische alles in 1 knop. De TwistPad ® Fire is ook nog eens verlicht.

 

Tip van Marleen: gebruik de Home Connect functie.
Je kan met behulp van de Home Connect app - onder andere - alvast je oven voorverwarmen op afstand.
Ook vind je in de app recept ideeën en handige weetjes over je apparatuur.

 

Witte keuken van Marleen

Keukenwerkblad

Een handig en trendy werkblad in de keuken mocht niet ontbreken. Het werkblad is immers het meest gebruikte onderdeel in de keuken. Des te belangrijker om het werkblad met de grootste zorg samen te stellen. Marleen koos voor een werkblad met een natuurlijke en rustige uitstraling. Er is enorm veel keuze in werkbladen. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Je vindt hier meer informatie.

Kraan en spoelbak

Kranen mogen gezien worden! Marleen koos voor een trendy kraan in de keuken die een iets donkere look heeft. De keuze aan keukenkranen is groot. Het is nu ook mogelijk om een goud gekleurde kraan in de keuken te plaatsen of bijvoorbeeld een rosékleurige kraan met eventueel een bijpassende spoelbak. Zo creëer jij de wauw-factor in je keuken.  

Witte keuken kraan en spoelbak
Witte moderne keuken
Witte moderne keuken

Meer inspiratie

De moderne witte keuken van Marleen is een plaatje om te zien. Wil jij meer inspiratie? Lees dan hier in het blog van Marleen over haar gezonde blenderrecepten.

Daarnaast vind je hieronder verschillende keukenblogs om keukeninspiratie op te doen. 

Meer keukeninspiratie nodig?