Cooking Queens

Cooking Queens
Cooking Queens

Logo Cooking Queens

COOKINGQUEENS

Moeder José en dochter Mariëlla vormen samen het dynamische duo Cooking Queens. Samen delen zij al lange tijd hun passie voor koken en bakken en vinden ze het heerlijk om nieuwe recepten te ontwikkelen. Met een Italiaanse man/vader is het niet zo vreemd dat zij voornamelijk recepten uit de Italiaanse keuken koken. Wij van Keukenspecialisten.nl en Miele nodigden deze enthousiaste dames uit om op de nieuwst Miele apparatuur hun Italiaanse recepten te koken. 

De komende maanden vind je hier hun recept van de maand, voorzien van interessante tips over Miele apparatuur.

Benieuwd naar nog meer overheerlijke recepten van Cooking Queens, neem dan een kijkje op www.cookingqueens.nl

 

Bekijk hieronder de recepten van de maand

RECEPT VAN DE MAAND

NOVEMBER
slider

Linzensoep met Arabische twist

Met de Miele oven DGM 7845 maak je eenvoudig een heerlijke herfstsoep. Doe alle ingrediënten bij elkaar en zet de oven 30 min op de Quicksteam stand. Even pureren en… eet smakelijk!

Bekijk hier het gerecht >

RECEPT VAN DE MAAND

OKTOBER
slider

Chocolade perentaart

Het wordt puur genieten deze herfst met deze feelgood chocolade perentaart.
Deze taart is gebakken in de Miele combi stoomoven, TYPE DGC 76 40/50 met de heteluchtoven.
Liever een iets smeuïger taartje? Kies dan voor de stoomfunctie.

Bekijk hier het gerecht >

RECEPT VAN DE MAAND

SEPTEMBER
slider

Bolognese bianco

De herfst staat voor de deur, dus het wordt weer tijd voor een hartverwarmende pasta bolognese bianco!
Er is gebruik gemaakt van de Miele inductiekookplaat KM 7564 FL. De allernieuwste Miele lijn Generatie 7000 maakt koken een feestje.

Bekijk hier het gerecht >

RECEPT VAN DE MAAND

AUGUSTUS
slider

Citroen ricotta cake met amandel

Deze 'ovenheerlijke' cake gebakken in de Miele combi-stoomoven DGC 7845.

Bekijk hier het gerecht >

RECEPT VAN DE MAAND

JULI
slider

Panzanella met abrikoos en burrata

De perfecte zomerse maaltijd salade. Panzanella met abrikoos en burrata. De paprika's xijn geroosterd in de bakoven. De croutons zijn met de crisp functie afgebakken. Voor perfect gegrilde abrikozen hebben we een handige GGRGP Goutmetgrillplaat gebruikt.

Bekijk hier het gerecht >

RECEPT VAN DE MAAND

JUNI
slider

Vitello tonnato!

Vitello tonnato is een van de lekkerste voorgerechtjes. Tenminste, dat is onze mening. Zonde om alleen met speciale gelegenheden te maken. De kalfsmuis gaar je in de Miele stoomoven. Met de bratometer kun je op de graad af meten of je vlees de juiste temperatuur heeft.

Bekijk hier het gerecht >

RECEPT VAN DE MAAND

MEI
slider

Echte Italiaanse Grissini!

Met behulp van de Miele combi-stoomoven (type DGC), bereid je eenvoudig perfect krokante en knapperige Grissini.
Nier alleen lekker bij de soep, maar ook heerlijk als aperitivo.

Bekijk hier het gerecht

RECEPT VAN DE MAAND

APRIL
slider

Pastasalade met zalm!

Je zalm wordt perfect boterzacht door deze te stomen in de Miele bakoven H 7860 BP.

Naast het stomen van vis is het stomen van groentes ook ideaal, zoals voor de romanesco in dit recept. Het is niet alleen heel smaakvol, maar ook supergezond omdat alle vitamines bewaard blijven!

Bekijk hier het gerecht

RECEPT VAN DE MAAND

MAART
slider

Doradefilets Italiaanse stijl

Vandaag gaan we aan de slag met de doradefilets Italiaanse stijl. Natuurlijk op Italiaanse wijze met de simpele smaken van basilicum, citroen en tomaatjes.
Bereid met de Miele vacumeerlade! Bekijk hier het gerecht

RECEPT VAN DE MAAND

FEBRUARI
slider

Varkenswang ragu met pappardelle

Voor deze varkenswangetjes hoef je niet meer naar een restaurant. bereid met
de Miele stoomoven! Bekijk hier het gerecht

RECEPT VAN DE MAAND

JANUARI
slider

Pollo alla cacciatore – Jagersstoof

Italiaanse gestoofde kippenpootjes, bereid met
de Miele stoomoven! Bekijk hier het gerecht

RECEPT VAN DE MAAND

DECEMBER
slider

Truffel risotto met gegrilde asperges!

Vandaag de beurt aan Risotto! En nee hoor geen eindeloos geroer in het pannetje gewoon lekker stomen in de stoomoven van Miele en in de tussentijd een borrel drinken met je gasten. 
Bekijk hier het gerecht.

RECEPT VAN DE MAAND

NOVEMBER
slider

Piccata van kalfschitzel met ricotta gnocchi

Heerlijk gekruide kalfsschnitzel met aardappel-kaas gnocchi.
Eenvoudig te maken en heerlijk van smaak! Bereidt met
de Miele inductie kookplaat met ingebouwde werkbladafzuiging
Bekijk hier het gerecht.

RECEPT VAN DE MAAND

OKTOBER
slider

Calzone pizza

Een perfect gevulde pizza bereidt met
de Miele stoomoven! Bekijk hier het gerecht.

Slide 1
Inspiratie nodig voor gerechten?
Wat eten we vandaag? Dat is een vraag die elke dag weer terugkomt. Wij inspireren je graag. Het maakt niet uit of koken een hobby van je is, of meer een noodzakelijk kwaad. Kies uit onze inspiratiegerechten een heerlijke maaltijd, die smaakt naar meer…
En gelukkig is er meer. Onze inspiratiegerechten bieden jou een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten. Om elke dag weer te variëren en te verrassen.

Bekijk alle inspiratierecepten