AEG ComfortLift vaatwasser ‘Beste uit de test’ 2017

Na de iF & Reddot design awards wint AEG nog een onderscheiding voor de ComfortLift vaatwasser. De ComfortLift is de eerste binnen het segment vaatwassers met het unieke systeem waarbij het onderste rek voorzichtig omhoog schuift voor extra gemakkelijk in- en uitladen.

De vaatwasser maakt erg goed schoon, heeft een aanpasbaar interieur, een laag geluidsniveau en een gewichtssensor die het wasprogramma automatisch op maat aanpast.

Beste uit de test winnaar, ETM Testmagazin, Duitsland, Mei 2017

“De AEG ComfortLift vaatwasser is uniek binnen de markt van vaatwassers en geeft consumenten de mogelijkheid om een gemakkelijkere en meer relaxte houding aan te nemen bij het in- en uitladen van de vaat, waardoor men niet constant hoeft te bukken” aldus Simon Bradford, vice-president Design bij AEG. “Vloerinstallatie is het meest gebruikelijk voor vaatwassers, en de noodzaak om te bukken bij het gebruik ervan wordt als frustrerend gezien. De titel ‘beste uit de test’ door ETM Testmagazin samen met de awards van iF en Red Dot laten zien dat AEG daadwerkelijke oplossingen biedt voor wat betreft de gebruikservaring.”

aeg-comfortlift-vaatwasser-1
aeg-comfortlift-vaatwasser-2
aeg-comfortlift-vaatwasser-3
aeg-comfortlift-vaatwasser-4

De ComfortLift biedt een capaciteit van drie laden, een betrouwbare reiniging en een strak en naadloos uiterlijk. Het product was een van de 75 design winnaars gekozen uit 5.000 aanmeldingen bij de iF en werd bekroond met een prestigieuze gouden award. “Electrolux integreert een nieuwe slimme functie in de ComfortLift: het onderste rek van de vaatwasser kan omhoog getild en vergrendeld worden, wat van het inladen en uitladen van de vaatwasser kinderspel maakt.”
 
De ‘Beste van de Beste’ door Red Dot, werd toegekend door een internationale jury van 40 experts die beoordeelden op functionaliteit, innovatie, kwaliteit en milieuvriendelijkheid.