Een pannenset cadeau!

Siemens pannenset actie

Ontvang bij aanschaf van een nieuwe keuken, met minimaal 4 Siemens inbouwapparaten, nu een 4-delige pannenset cadeau met een waarde van    € 279,99.

Deze premium kwaliteit pannenset van Siemens is geschikt voor inductie en heeft een goede warmteverdeling dankzij de capsulebodem met aluminium kern. Daarnaast heeft deze pannenset een duurzame 3-laagse coating met anti-aanbakeigenschappen. Uiteraard zijn deze pannen gemakkelijk te stapelen en op te bergen.

Siemens pannenset actie

Siemens inductionAir Plus

Geniet van een geurvrije, open keuken. De revolutionaire Siemens inductionAir Plus combineert twee apparaten: een inductiekookplaat met flexibele kookzones en een krachtige werkbladafzuiging. Het ruimtebesparende concept biedt alle mogelijkheden om de keuken van je dromen te creëren. De volledig strakke kookplaat is zelfs in te passen in een zwevend werkblad. De geïntegreerde afzuiging zorgt ervoor dat je vrij zicht houdt boven het werkblad. Perfect als je houdt van een open ruimte en een strak design.

Toonaangevende flexibiliteit

De inductionAir Plus biedt dankzij de smalle afzuigopening een ruim kookoppervlak waarop je moeiteloos pannen heen en weer kunt verplaatsen. De flexInduction-kookplaat biedt veel mogelijkheden om flexibel te koken zoals twee aangrenzende kookzones die je kunt combineren tot één groot geheel. Het apparaat herkent de afmetingen en vormen van de pannen en verhit alleen daar waar het bodemoppervlak van de pannen de flexZone raakt. Het krachtige afzuigsysteem voert damp en geur direct af waar ze ontstaan en stemt het vermogen automatisch af op de hoeveelheid – zonder te overstemmen dankzij de stille motortechnologie.

Maximale planningsvrijheid

Het compacte installatieconcept is geschikt voor alle soorten inbouwwensen, zonder dat je niet veel inlevert aan lades en opbergruimte. De inductionAir Plus is zowel geschikt voor montage met luchtafvoer naar buiten, als recirculatie.

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig bij aankoop van een keuken met minimaal 4 Siemens inbouwapparaten uit verschillende productgroepen, waaronder een deelnemende kookplaat met geïntegreerde afzuiging model, welke tegelijktijdig zijn aangeschaft.

  • De keuken dient aangeschaft te zijn bij een aangesloten Keukenspecialist in de periode van 1 mei t/m 31 maart 2024.
  • Een kookplaat met geïntegreerde afzuiging telt als 1 apparaat. Daarnaast dienen er nog 3 apparaten van verschillende productcategorieën worden gekocht.
  • De deelnemende kookplaten hebben de volgende typenummers: EX877NX68E, EX807NX68E, ED877FQ25E, ED807FQ25E, EH877BE15E, ED777FQ25E.
  • De pannenset (HZ9SE040) wordt uitsluitend uitgegeven zolang de voorraad strekt.
  • De uitlevering van de pannensets vindt uiterlijk plaats op 30 september 2024.