Miele workshop

Gratis kookworkshop bij aanschaf van Miele apparatuur

Met de nieuwste apparatuur van Miele gaat koken bijna vanzelf. Zoals de kookplaat met connectivity: dat is het innovatieve systeem van Miele waarbij de afzuiging communiceert met de kookplaat en de stoomoven met de functie ‘automatisch koken menu’ die ervoor zorgt dat alles tegelijkertijd klaar is.

Bij aanschaf van een nieuwe keuken met apparatuur van Miele, inclusief de Miele stoomoven bij Keukenspecialisten.nl ontvang jij een kookworkshop van de Cooking Queens.

Actievoorwaarden

*Alleen geldig bij aankopen tot en met 29 februari 2024 bij Keukenspecialisten.nl bij afname van minimaal 4 Miele-apparaten incl. de stoomoven. Inschrijven kan tot en met 15 maart 2024. Alleen bij voldoende animo zal de kookworkshop doorgang vinden op de genoemde data. Indien de kookworkshop niet door kan gaan, zullen we z.s.m. contact met je opnemen over een nieuwe datum. Ook wanneer je hebt ingevuld dat je op geen van beide data kunt, zullen we z.s.m. contact met je opnemen.

Miele workshop Cooking Queens

CookingQueens

Meer weten over de Cooking Queens?

Moeder José en dochter Mariëlla delen een passie voor het bereiden van Italiaans eten. Inmiddels koken en bakken ze alweer jarenlang de meest lekkere Italiaanse recepten, bij voorkeur op de nieuwste apparatuur van Miele. Daarbij gaan ze niks uit de weg en zijn de dagelijks opzoek naar nieuwe recepten. Wil je meer weten over de Cooking Queens?