AEG workshop

Gratis bakworkshop bij aanschaf van apparatuur uit de MattBlackLine

Creëer een fantastische uitstraling in jouw keuken met de AEG MattBlackLine. Binnen deze lijn kun je kiezen uit diverse apparatuur, waarbij het gebruik van speciaal matzwart glas wordt gecombineerd met andere premium materialen voor een hoogwaardige uitstraling.

Bij aanschaf van een nieuwe keuken met AEG-apparatuur uit de MattBlackLine ontvang jij tijdelijk geheel gratis een bakworkshop met Jan van Heel Holland Bakt. 

Actievoorwaarden

* Alleen geldig bij aankopen tot en met 29 februari 2024 bij Keukenspecialisten.nl bij afname van minimaal 4 apparaten uit de AEG MattBlackLine. Inschrijven kan tot en met 15 maart 2024. Alleen bij voldoende deelname zal de bakworkshop doorgang vinden op de genoemde data. Indien de bakworkshop niet door kan gaan, zullen we z.s.m. contact met je opnemen over een alternatief. Ook wanneer je hebt ingevuld dat je op geen van beide data kunt, zullen we z.s.m. contact met je opnemen.

Schrijf je nu in voor de AEG workshop met Jan van Heel Holland Bakt!

Meer weten over Jan Bakt?

Ik ben Jan Spannenberg en mijn passie is bakken! Je kunt mij kennen van Heel Holland Bakt, waar ik in 2023 de finale heb gehaald. Na dit mooie avontuur wil ik graag mijn passie overbrengen op andere mensen. Daarom organiseer ik leuke workshops en word ik geboekt voor events. Ik wil een gezellige en leerzame omgeving creëren waar mensen samen kunnen komen om te genieten van lekker eten en elkaars gezelschap.