Ronde organische vormen zijn helemaal in! We zoeken een fijn warm huis waar we ons echt thuis voelen, dat zien we terug aan de ronde tafels, bogen als doorgang en in meubels en keukens die vloeiende vormen krijgen. Je interieur krijgt een zachtere en natuurlijke uitstraling door het gebruik van ronde - en zachte materialen.

We leven steeds meer thuis met het hele gezin, we zien dat comfort en luxe daardoor meer gewenst is. De inmiddels populaire trend hotel chique speelt hierop in. Met deze trend halen we de luxe van een hotel naar je eigen interieur, waaronder in de keuken. De hotel chique trend kenmerkt de fijne herinneren aan het luxe hotel, alleen vind je dit nu terug in het dagelijkse leven bij jou thuis.

Door het reizen en de digitalisering krijgen we inspiratie uit allerlei windstreken. Zo is ook deze kleurrijke woonstijl ontstaan. In een eclectisch interieur combineer je stijlen uit verschillende landen en periodes. De nieuwe generatie vertaalt haar eigen, unieke stijl naar het interieur. Met lef worden nieuwe en oude meubels met elkaar gecombineerd en stijlen gemixt tot een kunstzinnig geheel.

Na een onzekere periode zoeken we rust in de natuur, dat hebben we nu écht nodig. Natuurlijke kleuren en materialen zijn geweldig toe te passen in het interieur. Je ziet dit bijvoorbeeld terug in de natuursteen trend. Natuursteen is niet alleen mooi als keukenblad, maar bijvoorbeeld ook als print op de wand, als salontafel of verwerk dit in woonaccessoires. Marmer(look) wordt steeds populairder en de terrazzo trend maakt nu de comeback. We zien deze natuurlijke trend terug in betegeling in verschillende ruimtes, waaronder in de keuken.

Maatwerk keukens

Een maatwerk keuken is voor Keukenspecialisten.nl geen probleem. Onze Specialisten kijken graag met jou mee naar de persoonlijke keuken op maat en in look en feel van jouw wensen. Alles is mogelijk in jouw persoonlijke keuken. Bespreek jouw wensen met de dichtstbijzijnde Keukenspecialisten.nl vestiging.